Yaşam Ağız kokusuna son!

Ağız kokusuna son!

Paylaş
Ağız kokusuna son!

Alkol, tütün, soğan ve sarımsak kokularını tamamen yok eden dünyadaki tek ürün olan St. Sin artık Türkiye'de de satılacak

Özel bir parti ile "Yeni Yılın Ferahlığı" sloganı ile tanıtımı yapılan St. Sin ürünleri model ve oyuncu Aysun Kayacı tarafından tanıtıldı.

Haberin Devamı

Nişantaşı Sofa Hotel’de yapılan tanıtımda açılış konuşmasını yapan St. Sin Türkiye CEO’su Erol Tazegül, "St. Sin’in çıkış noktası, bir kadeh şarap veya bir sigarayı insanların içebilmeleri için çözüm arayışıdır. Alman bir mucidin 5 yıl gibi uzun bir süre boyunca süren araştırmaları neticesinde mucizevi St. Sin formülü geliştirilmiştir. Bu ürünü çok sayıda Avrupa ülkesinin yanı sıra Türkiye’ye getirmekten gurur duyuyoruz. Amacımız alkol, sigara ve özellikle soğan-sarımsak gibi yiyecekleri tüketen kişilerin St. Sin ürünlerini kullanarak sosyal ilişkilerini rahatlıkla devam ettirebilmeleri ve bu durumun kendileri için bir engel oluşturmasını önlemektir" diye konuştu.

St. Sin’in sadece ağızdaki kokuyu tamamen yok ettiğinin altını çizen Tazegül, düşünülenin aksine, alınan alkolün nefes ve kan testlerinde ortaya çıkacağını belirtti.

Haberin Devamı

St. Sin ürünlerinin dünyadaki pazarlama haklarını elinde tutan İsviçre Evonity AG Group CEO’su Renato Heiniger ise Türkiye’deki ortaklıkla ilgili, "Dünyadaki pazarlama için güçlü ortaklıklar seçiyoruz. Türkiye’de de ETB Group aradığımız güvenilir ve güçlü iş ortağı oldu. Ürünümüzün Türkiye’deki yeme içme kültüründen dolayı büyük ilgi göreceğini düşünüyorum" dedi.

Yeni yılla birlikte anlaşmalı eczaneler, zincir marketler, oteller, dans okulları, otobüs terminalleri, benzinci ve büfelerde satışa sunulacak olan St. Sin’in tanıtım gecesinde model ve oyuncu Aysun Kayacı da küçük şov yaptı. Kayacı, ürünleri tek tek tanıtarak, soğan-sarımsak kullanımından sonra tüketilecek olan ürünü bizzat kendi denedi. Geceye iş ve sanat dünyasından isimlerin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Murat DELEKLİTAŞ/İSTANBUL,(DHA)