Spor Ağlatan jest!

Ağlatan jest!

Paylaş
Ağlatan jest!

Takım arkadaşları, hafta içerisinde ameliyat olan İsmail Köybaşı'na büyük jest yaptı. Maçtan önce ısınırken, “Geçmiş Olsun İsmail” tişörtleri giyildi

Beşiktaş, geçtiğimiz hafta İsmail Köybaşı’ndan gelen şok haberle sarsılmıştı. Sezon başında sakatlanan ve yeni yeni takımla çalışmalara başlayan genç futbolcunun çapraz bağları bir kez daha kopmuştu. Hafta içerisinde ameliyat olan ve sezonu kapatan İsmail’in morali oldukça bozuldu. Takım arkadaşları, dün yaptıkları jestle başarılı sol beki fazlasıyla duygulandırdı. Siyah-Beyazlı futbolcular karşılaşma öncesi ısınmaya, “Geçmiş Olsun İsmail Köybaşı” yazılı ve İsmail’in fotoğrafının olduğu tişörtlerle çıktı. 24 yaşındaki futbolcuya güzel bir mesaj gönderdi. Ancak İsmail’e yapılan jest bununla sınırlı kalmadı.

FORMASI KULÜBEYE ASILDI

Holosko’nun attığı ilk golden sonra kaptan İbrahim Toraman yedek kulübesine koştu. Buradan genç oyuncunun formasını alan İbrahim, takım arkadaşlarıyla tribünlere doğru formayı açarak İsmail’i unutmadıklarını gösterdi. Maçı evinden takip eden İsmail Köybaşı’nın bu son jest karşısında çok duygulandığı ve gözyaşlarını tutamadığı öğrenildi. Siyah-Beyazlılar daha sonra İsmail Köybaşı’nın 3 numaralı formasını yedek kulübesine astılar. Forma, karşılaşma bitene kadar orada asılı kaldı.

Haberin Devamı

Fanatik