Dünya Ağlayan Meryem Ana'ya akın!

Ağlayan Meryem Ana'ya akın!

Paylaş
Ağlayan Meryem Ana'ya akın!

Paris'te yaşayan bir Türk çiftin evindeki gizemli Meryem Ana tablosu ziyaretçi akınına uğruyor

Fransa'nın başkenti Paris'te oturan Hataylı Esat Altındağoğlu'nun evinde duvara astığı , 'gözlerinden yağ damlatarak ağlayan' Meryem Ana tablosu, ziyaretçi akınına uğradı. France 3 kanalı, Altındağoğlu ailesinin evine olan akını ve Meryem Ana tablosunu ekrana getirdi.

Haberin Devamı

Paris'teki Garges-les-Gonesse banliyösünde oturan Hataylı Esat ve Sevim Altındağoğlu çiftinin evi 12 Şubat'tan bu yana her gün yaklaşık 50 ziyaretçinin akınına uğruyor. Esat Altındağoğlu'nun 'mucize' olarak nitelendirdiği gözlerinden yağ damlatarak ağlayan Bakire Meryem ikonasını Altındağoğlu çiftinin evlerine akın edenler 'minik mucize'yi görüp, dertlerine deva diliyor.

'KARNINA SÜRDÜ, ÇOCUĞU OLACAK'

Meryem Ana tablosunun gözlerinden damlayan yağları toplayabilmek için ziyaretçiler ellerindeki pamuklarla kuyrukta bekliyor. Ev sahibi Sevim Altındağoğlu, "Geçen ay bir kadın çocuğu olmadığından şikayetçiydi. Buradaki yağdan alıp karnına sürmüştü. İki gün önce telefon etti ve artık anne olabileceğini söyleyen telefon açtı" dedi.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer270","270","201003","270-2.jpg");



Fransa'nın büyük ilgisini çeken yağlıboya tablo, 2006'da Lübnanlı bir rahip tarafından eşi Sevim Altındağoğlu'na doğum günü hediyesi olarak verildiği belirtildi.

Pazarlamacılık yapan Esat Altındağoğlu, tablonun yağlıboyasının ağlarcasına aktığını ve bu olayın 12 Şubat'tan beri her gün tekrarlandığını söyledi.

İhsan DÖRTKARDEŞ (DHA)