Spor Ağlayarak Beşiktaş'a geldi

Ağlayarak Beşiktaş'a geldi

Paylaş
Ağlayarak Beşiktaş'a geldi

Beşiktaş'ın Adanaspor'dan transfer ettiği genç stoperi Ersan Adem Gülüm, turuncu beyazlı takımın Kartepe kampından gözyaşları ile ayrıldı

Transfer haberinin kampa ulaşması ile önce hüzünlenen Ersan, 3 yıldır birlikte olduğu arkadaşlarından ayrılacak olmanın üzüntüsünü yaşadı, daha sonra arkadaşları tarafından tebrik edilip alkışlarla uğurlandı.

"HAYALİM BEŞİKTAŞ’TI"

Ersan, “Hayalim Beşiktaş’ta oynamaktı. Başkanımız Bayram Akgül bu konuda önümü açarak bana yardımcı oldu. Teknik direktörümüz Kemal Kılıç ve ekibi de antrenmanlarda benimle yakından ilgilendiler.

En zor günlerimde bana tribünden destek veren Adanaspor taraftarına çok teşekkür ederim. Yazılarıyla bana yön veren ve hep ileriyi düşünmemi sağlayan Adanaspor Medyası’na da minnettarım.

Şimdi hedefim öncelikle siyah beyazlı formayı giymektir. İnşallah Adanaspor’da bu sezon Süper Lige yükselir. Herkesin duası benimle olsun” dedi.

KEMAL KILIÇ: ERSAN BAŞARILI OLACAKTIR

Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç da, Ersan’ın Beşiktaş’ta başarılı olacağını ve çalışmayı çok seven bir oyuncu olduğunu söyledi.

Savunma bölgesinde görev yapmasına rağmen Ersan’ın topu iyi oyuna sokması, hücuma başarılı çıkması ve isabetli şut attığına dikkat çeken deneyimli teknik adam, “Bu özellikler kazancı olacaktır.

Yaşının genç olması ve hırslı futbol yapısı da diğer bir avantajı. Şans bulduğu anda iyi değerlendireceğine eminim. Kendisi ile çalışmak büyük zevkti” şeklinde konuştu.

Adnan POYRAZ/ADANA (DHA)

Haberin Devamı