Gündem Ağrı şehidini uğurladı

Ağrı şehidini uğurladı

Paylaş
Ağrı şehidini uğurladı

Elazığ'da trafik kontrol uygulaması yaptıkları sırada, beton mikserinin çarpması sonucu şehit olan 3 polis memurundan 24 yaşındaki Taha Yasin Biçer'in cenazesi Ağrı'nın Patnos İlçesi'nde toprağa verildi

Dünkü kazada şehit olan 3 yıllık polis memuru Taha Yasin Biçer’in cenazesi, Elazığ’dan bugün saat 21.00 sıralarında Patnos İlçesi’ndeki Çifte Minareli camiye getirildi. Kılınan cenaze namazının ardından 8 çocuklu Kevser-Kazım Biçer çiftinin tek erkek evlatları olan Taha Yasin Biçer’in cenazesi, ilçe mezarlığında defnedildi.

Cenaze törenine İlçe Kaymakamı Üzeyir Yılmaz, 3’üncü Jandarma Alay Komutanı Albay Murat Koçyiğit, Patnos İlçe Emniyet Müdür vekili Kazım Günay Demiralay, AK parti İlçe Başkanı Fatih Işık, şehit polisin Elazığ’dan gelen mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

10 gün önce Elazığ’a tayini çıkan ve bekar olan Şehit Polis Taha Yasin Biçer’in 7 kız kardeşi ve ailesi cenaze töreninde sinir krizi geçirdi. Şehit polis Taha Yasin Biçer’in babası Kazım Biçer’e mesai arkadaşları tarafından Şahadet bayrağı teslim edildi.

Bu arada şehit olan diğer polislerden Abdullatif Yavuz’un 2003-2010 yılları arasında Patnos’ta görev yaptığı ve onunda şehit olduğu haberi Patnosluları üzüntüye boğdu.

Semih YARDIMCI PATNOS (Ağrı), (DHA)