Magazin Ağrısıyla sancıyla suçlu kovaladı

Ağrısıyla sancıyla suçlu kovaladı

Paylaş
Ağrısıyla sancıyla suçlu kovaladı

Yapımcılığını Sugar Workz'ün, senaryo ve yönetmenliğini Murat Şeker'in üstlendiği 'Çakallarla Dans' adlı sinema filminde canlandırdığı polis karakteriyle suçluların peşine düşen Tuba Ünsal, suçlulara göz açtırmadı

17 Aralık’ta vizyona girecek olan filmde başarılı bir performans sergileyen Ünsal, “Filmin çekimleri sırasında çok eğlendik. Oyuncu kadrosu zaten normal hayatlarında da oldukça eğlenceli olan oyunculardan oluşuyor. İzleyenler esprilerin yanı sıra onların bazı hal ve durumlarına da çok gülecekler. Biz de polis departmanı olarak çakallarla ya da kendini çakal sanan suçlularla eğlenceli bir takibin içinde olacağız” dedi.

İLGİNÇ TESADÜF

Eğlenceli, komik bu macera filminde çok iyi performans sergileyen Tuba Ünsal için filmin yönetmeni Murat Şeker, “Tuba Ünsal ile çalışmaya karar verdiğimde onunla buluştuk. Filmin öyküsünü ve onun bir kadın polis rolü oynamasını istediğimi söyledim. Filmin daha hikâyesini dinlerken Tuba çok heyecanlandı ve gülmeye başladı. Verdiği gülme tepkisi biraz aşırıydı. Ben garip garip suratına bakınca ağzındaki baklayı çıkardı.

ZORLUK ÇIKARMADI

Tuba Ünsal 4 aylık hamileydi. Bu benim kaderim olmalıydı. Geçen yıl ‘Aşk Geliyorum Demez’ filmini çekerken de Bergüzar Korel 4 aylık hamileydi. Ben de gülmeye başladım tabii. Türk sinemasındaki diğer kadın oyunculara duyurulur. Hamile olmanız iş bulmanıza engel değildir. Tuba hamile de olsa bize hiç zorluk çıkarmadan gece gündüz çalıştı. Ağrısı sancısı olsa da gerçek bir profesyonel olarak işini yaptı. Kendisine çok teşekkür ederim” dedi.

Haberin Devamı