Gündem Ağzına çakmak gazı doldurdu, öldü!

Ağzına çakmak gazı doldurdu, öldü!

Paylaş
Ağzına çakmak gazı doldurdu, öldü!

İki kutu enerji içeceği içtikten sonra ağzına çakmak gazı doldurup arkadaşlarına alevli bir gösteri yapmaya çalıştığı iddia edildi.

Trabzon'da, kaldığı yurtta fenalaşan Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) öğrencisi Avni Fidan, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Fidan’ın fenalaşmadan önce iki kutu enerji içeceği içtiği; sonra da ağzına çakmak gazı doldurup arkadaşlarına alevli bir gösteri yapmaya çalıştığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Olay dün saat 21.00 sıralarında Trabzon’un merkeze bağlı Pelitli Beldesi’ndeki özel bir öğrenci yurdunda meydana geldi. İddiaya göre bir odada toplanan öğrenciler çeşitli içecekler tüketmeye başladı.

KTÜ Batı Dilleri ve Edebiyatı İngiliz Dili Bölümü Hazırlık Sınıfı öğrencisi olan Aksaray nüfusuna kayıtlı 19 yaşındaki Avni Fidan da iddialara göre iki kutu enerji içeceği içti. Fidan daha sonra arkadaşlarına ‘Bakın ağzımdan ateş çıkaracağım’ diyerek eline aldığı çakmağı ateşlemeye çalıştı, ancak bu sırada fenalaşarak yere yığıldı. Arkadaşları tarafından KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne kaldırılan Fidan burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Talihsiz gencin cesedi Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından memleketi Aksaray’a gönderildi. Adli Tıp Kurumu yetkilileri, Fidan’dan alınan örneklerin patolojik incelemeye gönderildiğini ve kesin ölüm nedeninin ancak laboratuvar sonuçlarının ardından belirleneceğini söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Avni Fidan’ın üniversiteyi bu yıl kazandığı ve yaklaşık bir ay önce okula başladığı kaydedildi.

Fatih TURAN/TRABZON, (DHA)

Haberin Devamı