Gündem Ah bir zengin olsam...

Ah bir zengin olsam...

Paylaş
Ah bir zengin olsam...

Süper Loto'nun 6, Sayısal'ın ise 3 kez devretmesi üzerine milyonerlik hayalleri kurulmaya başlandı

Süper Loto’nun 6, Sayısal’ın ise 3 kez devretmesi üzerine vatandaş milyonerlik hayalleri kurmaya başladı. Bayram öncesi bayiler önünde uzun kuyruklar oluştu, birçok kişi belki bu kez şans bize döner diyerek lotolarını oynadı.

Haberin Devamı

Sayısal Loto’nun 3. haftasında devredip, 4 milyon 568 bin 963 liranın Cumartesi yapılacak çekilişe eklenmesi ve Süper Loto’nun da 6. haftasında devredip 7 milyon 829 bin 526 lira ikramiyeye ulaşması, vatandaşta çifte loto heyecanı yarattı.

Bayram öncesi çifte loto şansını gören birçok kişi, Milli Piyango ve Loto bayilerine koştu. Sayısal Loto’da en büyük ikramiye 26 Mart 2008’de 6 milyon 856 bin 757 TL olarak verilmişti. Süper Loto’da da 13 Mart 2009’da 12 haftalık devrin ardından, 49 milyon 156 bin liralık büyük ikramiyeyi iki kişi paylamıştı.

Dün akşam ikramiye rakamı Süper Loto’da 8.1, Sayısal’da 4.7 milyona yükseldi. VATAN da bayram öncesi çifte loto şansını kaçırmak istemeyen ve loto bayilerini dolduran vatandaşlarla konuştu.

Haberin Devamı

“Umarım dileklerim gerçek olur”

Gülten Lale-Ev hanımı

“Sayısal loto oynadım. Çıkarsa 2 oğlum var, onların yurtdışında iyi bir üniversitede okutacağım. Yıllardır tatile bile çıkamıyoruz. Bu özlemimi dünya turu yaparak gideririm. Birçok ülkeye giderdim ama parayı gelişi güzel harcamazdım. Yatırım da yapardım.”

“Doğacak çocuğuma çok iyi bir gelecek hazırlarım”

Yıldız Deniz-Ev Hanımı

“Sayısal Loto oynadım. Hamileyim şayet çıkarsa doğacak çocuğuma çok iyi bir gelecek hazırlarım. Eşime de bir araba alır ve güzel bir iş kurmasını sağlarım. Hepimiz için büyük bir fırsat olmuş olur. Kazanacağım parayı da dikkatli kullanırım.“

“Hayal de olsa çok güzel”

Mehmet Damlakaya- Muhasebeci

“Sayısal Loto ve Süper Loto oynadım. Biri tutsa dünyalar benim olur. İlk işim çok güzel bir ev almak olur. Ardından da son model bir araba alırım. Miami’ye tatile giderim. Bunlar olur mu bilmiyorum. Ama hayal de olsa çok güzel.”

VATAN