Magazin Ah Kalbim 29.bölüm fragmanı

Ah Kalbim 29.bölüm fragmanı

Paylaş
Ah Kalbim 29.bölüm fragmanı

Ah Kalbim 28. Son bölüm izleyici karşısına çıktı. Ah Kalbim 29. Bölüm fragmanı yayınlandı.

Ah Kalbim 28. Bölüm izleyici ile buluştuktan sonra 29. Bölüm fragmanı yayınlandı. Ah Kalbim izleyicisi ile Kanal 7 ekranlarında buluşmaya devam ediyor. İki kız kardeşin aşkları ve umutlarının konu edildiği dizi hafta içi 21.30, hafta sonu 21.00’de yayınlanıyor.

Ah Kalbim oyuncuları arasında Sriti Jha, Mrunal Thakur, Shabbir Ahluwalia, Supriya Shukla, Daljeet gibi isimler bulunuyor. Son bölümde Annesinin evine dönmeye karar veren Pragya, Abhi ile yaşadığı güzel anları düşünmektedir. Abhi de aynı şekilde Pragya’yı hayal etmekten kendini alamaz. Pragya’ya zarar verdiği anları düşünüp üzülen Abhi kendisini çaresiz hisseder. Sarla ise kızının başına gelenleri hisseder ve onun yanına giderken yere yığılır.

Yoldan geçen Suresh yerdeki Sarla’yı alır ve hastaneye kaldırır. Pragya eve geldiğinde Sarla’nın hastaneye kaldırıldığını öğrenir ve hastaneye koşar. Doktorlar annesinin kalp krizi geçirdiğini ve ameliyat olması gerektiğini söyler. Olanları öğrenen Abhi ve büyükanne de soluğu hastanede alır. Pragya Abhi’yi görünce üzüntüyle ona sarılır. Her şeyden habersiz olan Bülbül ise annesinin yaşadıklarını öğrenince sinir krizi geçirir.

AH KALBİM 29.BÖLÜM FRAGMANI




Haberin Devamı