Mesut Yar Ah şu bizdeki tanışmalar...
HABERİ PAYLAŞ

Ah şu bizdeki tanışmalar...

Haberin Devamı

Şu bizdeki esas kız ve oğlanın tanışma hikayeleri çok acayip oluyor be anacığım. Önceki akşam Bu Şehir Arkandan Gelecek (atv) dizisinde kız bale pabucunu düşürdü, oğlan da kıza pabucunu yetiştirmek için o Amerikan aksiyonlarına özgü “öndeki arabayı takip et” kafasına girdi. Hayır, meseleyi Külkedisine bağlasak sırıtacak, bağlamasak işin hatırı kalacak...

Haber sayısıyla yüz güldürenler

Hakkında en çok haber çıkan dizilere de bir bakalım. Listenin zirvesinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (atv) duruyor. Vatanım Sensin yayıncı Kanal D’nin yüzünü haber sayısında da güldürmüş... Üçüncü sırada Show TV imzalı İçerde var. Dördüncü sırayı atv’nin son bulan dizisi Yeter alınca Kanal D’nin Arka Sokaklar isimli polisiyesi beşinci sırada kendine yer bulmuş... Aralık ayının en az konuşulan işi ise yine son bulan bir başka dizi Babam ve Ailesi (Kanal D) olmuş! (Teşekkürler Interpress)

MEMATİ’Yİ UNUTTURDU!

Kabul etmek gerekir ki 10 yıl kadar önce üzerine Kurtlar Vadisi’nin kokusu sinen Gürkan Uygun’un “Memati” cenderesinden nasıl çıkabileceğini bir sohbetimizde konuşmuştuk... Gürkan Uygun, tiyatroda aksiyon alıp o sıfatından bir şekilde kurtulacağını düşünüyordu. Tiyatroda ayrı dizilerde ayrı aksiyon aldı. Ve evet teslim ediyorum; son dönem dizi sektöründeki en sağlam oyunculardan biri oldu. Üstüne hangi rolü biçseler yakışıyor... Ama ben onu “Jason Statham” gibi aksiyon filmlerinin benzersiz karakteri olarak izlemeyi seviyorum. Ne dersiniz?

Tarkan raks etmemelimiydi?

Okurumuz Engin Nur yılbaşı gecesi yayınlanan Tarkan konseriyle ilgili bir şerh düşmüş. “Türk Sanat Musikisi (TSM) ruhu gereği oynayarak (raks ederek) icra edilmez. Böyle bir durum işin bütün albenisini yok eder” diyor. TRT’nin TSM korosundan beraber ve solo şarkılar dinleyerek yaş alan benim gibiler böyle düşünebilir ama Tarkan’dan işin raks kısmını alırsak, bu kez kendisinin ruhunu kaybederiz sanki sevgili okur, ne dersin?

BİR ŞARJÖR DE BONUS!

Okurumuz Yücel Ayaslı hiç anlamadığım bir mevzua takılmış. Bilgiye ilgim var ama silaha yok. O yüzden elçiye zeval olmaz diyerek şuraya not düşüyorum... “Vatanım Sensin (Kanal D) dizisinin yayınlanan son bölümünde Albay Cevdet depoya dalıp Luger marka tabancasını (dizide zaten bütün tabancalar Luger) çıkartıp en az 16 el ateş etti. Ancak Luger’in şarjörü 8 mermi alır. İzleyici aferin demiştir ama bilenler bunun hata olduğunu anlamıştır. Bilginize sunayım dedim...”

Aralık ayında çok konuşulanlar!

Geçen yıl adı gibi geride kaldı. Ancak aralık ayında hakkında en çok haber yapılan kanal sayısı elime yeni geçti. Hemen paylaşayım istedim... Interpress medya takip şirketinin yaptığı araştırmaya göre yılın son ayı en çok konuşulan kanal atv olmuş. İkinci sıradaki Kanal D’yi, Show TV ve Star TV izlemiş. Beşinci sıradaki FOX’un hemen ardında ise TRT Spor kanalını görüyoruz... Haber kanalları arasında CNN Türk en çok konuşulan kanal olurken, izleyen sıralamada NTV ikinci, A Haber üçüncü, TRT Haber ise dördüncü olabilmiş... Hakkında en az haber ya da yazı çıkan kanal ise Kanal 7 olarak görünüyor. Bilginize...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder