Ekonomi Ahirette bile servet kazandırıyorlar

Ahirette bile servet kazandırıyorlar

Paylaş
Ahirette bile servet kazandırıyorlar

İş, ticaret ve finans dünyasının saygın dergilerinden 'Forbes', yaşamlarını yitirmelerine karşın 'Ahirette bile servet kazandıranlar' başlıklı ünlüler listesini açıkladı

Artık hayatta olmamalarına karşın, telif hakları, kişisel eşya, giysi ya da takıları sayesinde ’en çok kazanan veya kazandıran’ ölü ünlüler, 160 milyon dolarlık kazançla Michael Jackson zirveye oturdu.

Haberin Devamı

Michael Jackson’ı, 55 milyon dolar ile Rock’N Roll müziğin unutulmaz ismi Elvis Presley, 37 milyon dolarla da karikatür sanatçısı Charles Schulz izledi. 23 Mart 2011 tarihinde ölümünden sona yayınlanan listede, kendisinden önce yine listede birinci olan Michael Jackson’ı tahtından eden menekşe gözlü Amerikalı oyuncu Elizabeth Taylor, bu yılki listede 25 milyon dolarlık kazançla 4’üncü, Bob Marley 18 milyon dolarlık kazançla 5’inci, Marilyn Monroe; 15 milyon dolarlık kazançla 6’ncı sırada yer aldı. Monroe’yi John Lennon 12 milyon dolarlık kazançla 7’nci, dünyaca ünlü bilim adamı Albert Einstein da 10 milyon dolarlık kazançla 8’inci sırada yer aldı.

İşte öteki dünyada bile servet edinen ölü ünlülerin 1 yıllık kazancı:

Haberin Devamı

Michael Jackson: 160 milyon dolar

Elvis Presley: 55 milyon dolar

Charles M Schulz: 37 milyon dolar

Elizabeth Taylor: 25 milyon dolar

Bob Marley: 18 milyon dolar

Marilyn Monroe: 15 milyon dolar

John Lennon: 12 milyon dolar

Albert Einstein: 10 milyon dolar

Bettie Page: 8 milyon dolar

Theodor Geisel: 9 milyon dolar

Steve McQueen: 9 milyon dolar

Bruce Lee: 7 milyon dolar

Jenni Rivera: 7 milyon dolar.

DHA