Magazin 'Ahlaksızlık yapmadım karımı çok seviyorum'

'Ahlaksızlık yapmadım karımı çok seviyorum'

Paylaş
'Ahlaksızlık yapmadım karımı çok seviyorum'

Fuhuş çetesinin konuşmalarında adı geçen Kaya Çilingiroğlu çok sinirlendi

İstanbul’da geçen hafta çökertilen fuhuş çetesinin müşterileri arasında Mehmet Ali Erbil ile Ozan Doğulu da vardı. Erbil ile Doğulu’nun, ‘Aliona’ kod adlı çete üyesiyle yaptıkları telefon görüşmeleri 2 ünlünün daha başını yaktı.

Bu kişiler Ozan Doğulu’nun kardeşi, pop yıldızı Kenan Doğulu ve 2008’de Feraye Tanyolaç ile evlenen Kaya Çilingiroğlu. Görüşmede ‘Aliona’ adlı kişi, Mehmet Ali Erbil’e “Sana Kaya Çilingiroğlu’nun sevgilisini yollayayım. 30 yaşında. Değişik, balık etli” diye teklifte bulunuyor.

Mehmet Ali Erbil de kızı 200 dolardan kabul ediyor. ‘Aliona’, Ozan Doğulu ile pazarlık yaparken de Kenan Doğulu’dan bahsediyor.

Aliona, Ozan Doğulu’ya “Sana 19’luk bir tane göndereceğim. Fena bir şey. Bu Kenan’ın bayıldığı kız” diyor. Ozan Doğulu ise “Hadi be! Kenan kızdan bahsetmişti zaten. Geleyim mi, merak ediyorum” diye cevap veriyor.

‘Adımı kullanıyorlar’

Görüşmelerde adı geçen Kaya Çilingiroğlu konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Bu iğrenç tipler 25 yıldır adımı kullanıyor. Ne yapabilirim ki şimdi? Ben karım Feraye’yi çok seviyorum.

Öyle bir ahlaksızlık yapmadım. Eğer yaptığımı iddia edenler varsa ses kaydımı bulup çıkarsınlar. İki kişinin konuşmasında adım geçiyor diye yuvamı yıkacak kadar zavallı değilim.

Feraye’nin bana olan güveni tam. Uzun zamandır ne kadar düzenli bir hayat sürdüğümü eşim gayet iyi biliyor”

Haberin Devamı