Gündem Ahlâksız teklif kadını çıldırttı

Ahlâksız teklif kadını çıldırttı

Paylaş
Ahlâksız teklif kadını çıldırttı

Gece yarısından sonra 'Sevgililer Günü'nü kutlaması yapan 30 yıllık evli çift, borçları yüzünden tartışmaya başlayınca olan oldu

OĞULLARI UYUYORDU

Haberin Devamı

Avukat Ayhan Zilelioğlu (57) ile Ferda Zilelioğlu (49) 30 yıllık evliydi. Çiftin, İstanbul Kadıköy’de ‘F&A Antik’ adında bir dükkanları vardı. Ayhan Zilelioğlu ve Ferda Zilelioğlu, önceki gece Caddebostan’daki evlerinde Saint Joseph Lisesi öğrencisi oğulları Hazar uyuduktan sonra ‘Sevgililer Günü’nü kutlamaya karar verdi.

100 BİN DOLARLIK BORÇ

İçki içmeye başlayan çift, dükkanları için aldıkları 100 bin dolarlık borç yüzünden aniden tartışmaya başladı. Tartışma, içkinin de tesiriyle bir süre sonra alevlendi ve kavgaya dönüştü. Ayhan Zilelioğlu eşine “Git parayı verenlerle yat, borcu kapat” diye ahlâksız teklifte bulununca Ferda Zilelioğlu birden çıldırdı. Mutfağa koştu ve kaptığı bir bıçakla salona geri döndü.

Haberin Devamı

KAÇMAYI BAŞARAMADI

Ferda Zilelioğlu, ilk bıçak darbesini eşine koltukta otururken vurdu. Can havliyle yerinden fırlayan Ayhan Zilelioğlu, kapıdan çıkıp kaçmaya başladı. Ferda Zilelioğlu kocasının peşini bırakmadı. Apartmanın merdivenlerinde yakaladığı kocasına bıçağı iki kez daha sapladı. Gürültüye uyanan komşular hemen polise haber verdi.

KRİZ İŞLERİNİ BOZMUŞ

Polis ve sağlık ekipleri geldiğinde Ayhan Zilelioğlu ölmüştü. Ferda Zilelioğlu’nu gözaltına alan polis, cinayet silahını evde buldu. Olay sırasında uyuyan Hazar Zilelioğlu ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Çiftin işlerini geliştirmek için 100 bin dolar borç aldığı ancak kriz nedeniyle ödeyemediği öğrenildi.

Ömer ERDEM/DHA