Gündem 'Ahmet Abi': Kullanıldım

'Ahmet Abi': Kullanıldım

Paylaş
'Ahmet Abi': Kullanıldım

İnci Sözlük kullanıcılarının desteğiyle Eskişehir'de bağımsız aday olan Ahmet Yılmaz, sandıkta hayal kırıklığı yaşayınca veryansın etti

Eskişehir’de geçen yıl bitişikteki Tekel bayiinde kendisini bacağından bıçakla yarayan 4 kişiyi içki şişeleri atarak kovalayan ve bu görüntüleri internette tıklanma rekoru kırılan bağımsız milletvekili adayı oto kiralama dükkanı sahibi 36 yaşındaki Ahmet Yılmaz şimdi çok kızgın... İnci Sözlük yazarlarının destekleyerek Eskişehir'den bağımsız aday gösterdiği Ahmet Yılmaz, İnci Sözlük kullanıcılarına isyan etti.

Haberin Devamı

'Tekel savaşçısı Ahmet Abi' olarak adlandırılan bağımsız aday Ahmet Yılmaz Eskişehir'de sadece 641 seçmenin oyunu aldı. Bu derece az bir oy oranı ile karşı karşıya kalan Ahmet Yılmaz Facebook sayfasından isyan etti.

İşte Ahmet Yılmaz'ın Facebook durum güncellemeleri;

"arkadaşlar bu inci sözlük güzel oynadı benle sadece 9 kez oy cıktı valla helal olsun inciye büyük başarı"

"toplam sonuçlarıda aldım 641 oy 632 si kesin internet kullanmıyodur kullansalardı oda gelmezdi eminimki"

arkadaşlar osmanın yazdına cevap yazayım ben o dogmadan istnbulu yasadım o mac bilmezken ben orlarda gezerdim milletvekili harcına para göndermiş ya ben 3.200 tl ben yatırdım 10 000 tl de harcadım 136 bin kişide toplam 4.740 toplandı osman okusun nekadar gücü oldenu"

Haberin Devamı

"inci sözlü cü arkadaşlarım birbirimizi üzmeye gerek yok sizden tek istegim var BENİ İCİ SÖZLÜK ARACILIGIYLA EKLİYEN ARKADAŞLARIM BÜYÜKLERİM KÜÇÜKLERİM BENİ ARKADAŞ LİSTESİNDEN SİLİN HEPİNİZE İYİ AKSAMLAR DİLERİM BU FİLİM BURDA (SON)."

'KENDİNİZE BAŞKA OYUNCAK BULUN'

Bu isyana gelen yorumlarada cevap veren Ahmet Yılmaz dipnot tv'ye şu açıklamalarda bulundu: "Ben kandırıldım. Burada bana oy veren üniversitede okuyan öğrenci sayısı 9. Artık bu saaten sonra işime gücüme bakıyorum. Dükkanımı ekmeğimi kazanmak üzere açıyorum ve bir tane bile İnci Sözlük yazarı gelmesin artık o dükkana. Mahalle mahalle dolaştım ben seçimden sonra ve fark ettim ki İnci Sözlük üyeleri beni kandırmış. Bana gelmiş para verdik diyorlar. Ben 13 milyar harcadım onlar aralarında sadece 3 milyar topladı. Şimdi İnci Sözlük kulllanıcılarına sesleniyorum; Kendinize gidin başka bir oyuncak bulun. Şurada altın var deseniz bile yüzümü çevirip bakmam. Son olarak İnci Sözlük kullanıcıları hepsi yani 130 bin kişi birleşse Serkan İnci dahil bir bekçi bile seçemezler."

(Dipnot tv)