Spor Ahmet Çalık Galatasaray'a transfer oldu!

Ahmet Çalık Galatasaray'a transfer oldu!

Paylaş
Ahmet Çalık Galatasaray'a transfer oldu!

Galatasaray, Gençlerbirliği'nde forma giyen milli futbolcu Ahmet Çalık'ı 2.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında(10 milyon TL) kadrosuna kattı. 22 yaşındaki Ahmet Çalık'la 4.5 yıllık sözleşme imzalanacak

Galatasaray, stoper transferinde mutlu sona ulaştı. Vitor Hugo, Vida ve Sakho gibi yıldız isimlerden yüksek maliyet nedeniyle vazgeçen Sarı-Kırmızılılar, transfer döneminin başlamasıyla birlikte kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu bir diğer isim olan Ahmet Çalık transferini bitirdi.

Kapıyı 5 milyon Euro'dan açan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'la yapılan yoğun pazarlıklar sonucu 2.5 milyon Euro'ya el sıkışıldı, 22 yaşındaki Ahmet Çalık'la ise 900 bin Euro'dan (3.6 milyon TL) 4.5 yıllık anlaşma sağlandı.

Cavcav duyurdu


Ahmet Çalık'ın Galatasaray'a transferiyle ilgili İlhan Cavcav açıklamalarda bulundu.

Cavcav, 22 yaşındaki stoperin transferi için görüşmelerin uzun zamandır sürdüğünü hatırlatarak, "Milli futbolcumuz Ahmet Çalık’ın transferi konusunda Galatasaray ile el sıkıştık. Galatasaray, altyapımızdan yetişen Ahmet Çalık’ın bonservisi için 2,5 milyon Euro ödeyecek. Gençlerbirliği, sadece altyapısından yetiştirdiği futbolcularla ayakta kalmıyor, aynı zamanda Türk futboluna da hizmet etmeye devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı