Gündem Ahmet Erdoğan'a mezarı başında Fenerbahçe duası

Ahmet Erdoğan'a mezarı başında Fenerbahçe duası

Paylaş
Ahmet Erdoğan'a mezarı başında Fenerbahçe duası

Başbakan Erdoğan'ın babası Ahmet Erdoğan'ın mezarı başında toplanan bir grup AK Partili genç, Erdoğan'ın Fenerbahçe'ye transferine izin vermeyen Ahmet Erdoğan'a dua ettiler

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın babasının futbola izin vermemesiyle siyasete girişini anlatan sosyal medyadaki "Babası Futbol Oynamasına İzin Verseydi..." videosu üzerine organize olan gençler, Erdoğan’ın babası Ahmet Erdoğan’ın kabri başında dua etti. Gönüllüler tarafından hazırlanan ve sosyal paylaşım sitelerinde yer alan "Babası Futbol Oynamasına İzin Verseydi..." videosu üzerinden organize olan bir grup genç, Karacaahmet Mezarlığı’nda bir araya geldi. Gençler, burada Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan’ın annesi Tenzile ve babası Ahmet Erdoğan’ın mezarı başında Fatiha okudu.

Haberin Devamı

"ONUN ÜZÜLDÜĞÜ ŞEYE BİZ ÇOK SEVİNDİK"

Burada grup adına açıklama yapan Mustafa Akif Ekşi, Erdoğan’ın 1976’da Fenerbahçe’den gelen teklife babasının izin vermemesiyle başlayan siyasi kariyerini ve ülkede yaptığı reformları anlatan videodan etkilendiklerini söyleyerek, Recep Tayyip Erdoğan’ın davasının aşığı olduklarını dile getirdi. Erdoğan’ın annesi ve babasına "Başbakan" yetiştirdikleri için şükran borçlu olduklarını anlatan Ekşi, "Dünyanın böyle bir liderden istifade etmesini sağladıkları için Allah iki cihanda da makamlarını ala eylesin" dedi. Hayır görünende şer, şer görünende de hayır olabileceğini anlatan Ekşi, şunları kaydetti: "Zamanında Ahmet Erdoğan amcamızın Recep Tayyip Erdoğan’ın futbol oynamasına engel olması, o dönemde sayın Başbakanımız için şer görünse de ümmet için hayra döndü. Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı tanıdığımız günden bugüne, ilk defa onun üzüldüğü bir şeye çok sevindik. Zira onu futbol oynamaması, bugün bizim böyle bir lider sahip olmamıza vesile oldu."

Haberin Devamı

Makedonyalı gençler de geldi

Gruptakilerden Makedonyalı Nureddin Dearı ise Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek amacıyla Makedon ve Arnavutlardan oluşan bir grupla Balkanlar’dan geldiklerini ifade ederek, "Tenzile Anne" ve "Ahmet Baba"ya dua ettiklerini söyledi.