Türkiye (Son Dakika) Aile boyu hırsızlık şebekesi

Aile boyu hırsızlık şebekesi

Paylaş
Aile boyu hırsızlık şebekesi

Karaman'da hırsızlıktan poliste sabıkası bulunan 42 yaşındaki R.G. ve kızı 16 yaşındaki S.G., hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı

Baba- kıza hırsızlık anında gözcülük yaptığı ve R.G. ile birlikte yaşadığı öğrenilen 29 yaşındaki P.K. da kucağında 8 aylık çocuğu ile birlikte yolcu otobüsüyle Mersin’e kaçarken polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, Yunuskent Mahallesi 863’üncü Sokak içerisinde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Bir evin penceresine merdiven dayayarak hırsızlık yapmak isteyen kişilerin bulunduğu ihbarını alan polis harakete geçti. Devriye gezen polis ekipleri tarafından olay yerine yapılan baskında R.G. ve kızı S.G. hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı. Baba- kıza gözcülük yaptığı tespit edilen ve R.G. ile birlikte yaşadığı öğrenilen P.K. da kucağında 8 aylık çocuğuyla Mersin’e kaçarken Mut İlçesi yakınlarında yolcu otobüsünde yakalanarak göz altına alındı.

Şüphelilerin Mersin’deki evlerinde yapılan aramada çalıntı altın bilezikler, yüzükler, künyeler, 2 adet plazma televizyon, kamera ve fotoğraf makinesi, 2 adet laptop, bilgisayar malzemeleri, kol saatleri, ev aksesuarları, tencere takımları ve oyuncaklar ele geçirildi. Üstlerinde sahte kimlik çıkan ve Mersin’den kiraladıkları otomobille hırsızlık yapmak amacıyla Karaman’a geldikleri belirlenen 3 kişi polisteki sorgularının ardından Adliye’ye sevk edildi.

Serdar ÖZGÜR/KARAMAN, (DHA)

Haberin Devamı