Gündem Aile dramı!

Aile dramı!

Paylaş
Aile dramı!

Aile dramı!

Bursa’da ağabeyinin 4 yıl önce annesini bıçaklayarak öldürdüğü 20 yaşındaki H.B., babası H.B.’ın kendisine sürekli cinsel tacizde bulunduğunu öne sürerek evlerinin çatısına çıkıp intihara kalkıştı. Güçlükle ikna edilen genç kız polis merkezine getirilirken, babası ise aranıyor.

Haberin Devamı

Merkez Nilüfer İlçesi Beşevler Mahallesi'nde bulunan beş katlı apartmanın çatı katına çıkan ve bir süre önce eşinden boşanan bir çocuk annesi H.B., ticaretle uğraşan babası H.B.’nin yıllardır kendisine cinsel tacizde bulunduğunu iddia ederek, intihar edeceğini söyledi.

2006 yılında boşandığı eşine kaçtığı için ağabeyi 22 yaşındaki Sedat B.'ın olaydan sorumlu tuttuğu annesi 50 yaşındaki Mihrirnaz B.’yi 8 yerinden bıçaklayarak öldürdüğünü söyleyen H.B., kendisini ikna etmek için konuşan polislere, “Annem mezara, ağabeyim cezaevine girdi. Ben de daha sonra boşandım. 2 yaşındaki oğlum G. ile sığındığım babam bana sürekli tacizde bulunuyordu. Artık dayanamaz oldum. 15 gün önce hakkında suç duyurusunda bulunup ablam S. ve eniştem Y.A.’nın oturduğu bu eve geldim. Beni ve ablamı mirasından mahrum bırakacağını söyleyen babam bu kez bana telefon açıp şikayetimi geri almamı istedi. Artık onun baskılarına dayanamıyorum. Canıma kıyacağım” dedi.

Haberin Devamı

Yaklaşık 30 dakika süren uğraş sonucu ikna edilen H.B., sakinleştirilmesi için önce Muradiye Devlet Hastanesi’ne getirildi. Buradan Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen genç kadının 15 gün önce babası hakkında suç duyurusunda bulunduğu ve bunun üzerine gözaltına alınan baba H.B.’nin ise savcılık tarafından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Olayla ilgili olarak baba H.B.’yi arayan polis, genç kadının söylediklerinin doğru olup olmadığını araştırıyor.