Gündem Aile içi şiddette son nokta!

Aile içi şiddette son nokta!

Paylaş
Aile içi şiddette son nokta!

Kayseri'de çıkan aile içi kavgada ilköğretim öğrencisi, 9 yaşındaki A.D., tartıştığı ablası 13 yaşındaki Ş.D.'yi bıçaklayınca 7 kişilik aile birbirine girdi

Melikgazi İlçesi Esenyurt Mahallesi Kavaklı Caddesi Özcan Apartmanı’nda dün meydana gelen olayda, Müncübe Cıngıllıoğlu İlköğretim Okulu 4’üncü sınıf öğrencisi A.D., sabah saatlerinde üvey ablası, 23 yaşındaki T.D.’nin çantasından 20 TL’sini aldığı için dayak yedi.

A.D., akşam saatlerinde ablasının bu kez de cep telefonu şarjı aletini alınca , 7 kişilik aile birbirine girdi. Üvey ablasından ikinci kez dayak yiyen ilköğretim öğrencisi A.D, eline geçirdiği bıçakla, kendisini durdurmaya çalışan öz ablası Ş.D’yi göğüs, karın ve baldırından bıçakladı.

Evin camlarının da kırıldığı kavgada işçi emeklisi, 63 yaşındaki baba Ş.D. kızlarının yumruk darbeleriyle yaralandı. Öz ve üvey kardeşlerin birbirine girdiği kavgada, yaralanan baba Ş.D. ve üvey kızı B.D, öz kızı Ş.D. ile oğlu A.D., ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kavgadan yara almadan kurtulan 40 yaşındaki anne F.D., kızı, 23 yaşındaki T.D. ile üvey oğlu, 12 yaşındaki A.D., gözaltına alınarak sağlık kontrolünden geçirildi.

"BABAM, BIÇAK AL FIRLAT DEDİ
"

Kavgada üvey babasının boğazını sıktığını ileri süren 17 yaşındaki B.D, "Dershaneden eve geldiğimde annem ile babam kavga etmişlerdi. Sonra tartışmalar büyüyünce ablam T.D. evin camlarını kırdı.

Babam, dayak yiyen kardeşimi ’Bıçak al, fırlat’ diye yönlendirdi. Küçük kardeşimde eline geçirdiği bütün bıçakları üzerimize fırlattı" iddiasında bulundu. Tedavileri tamamlanan aile fertleri, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma

KAYSERİ/DHA