Magazin 'Aile kızı isteriz Helin bize ters'

'Aile kızı isteriz Helin bize ters'

Paylaş
'Aile kızı isteriz Helin bize ters'

Sercan'ın ailesinden Helin Avşar'a vize çıkmadı!

Helin Avşar’ın kendisinden 11 yaş küçük Bursaspor’lu Sercan Yıldırım ile birlikte olmasına ünlü futbolcunun ailesinden tepki geldi. İlişkiyi onaylamayan genç futbolcunun babası Kenan Yıldırım, VATAN’a konuştu: “Sercan daha 20 yaşında. Biz mazbut bir aileyiz ve böyle bir ilişki bize ters. Oğluma sordum ’böyle bir şey var mı?’ dedim ’Baba bunlar günlük şeyler, oldu bitti. Ayrıca bizi sarmaş dolaş çektiler mi? Öyle olsaydı Arda (Turan) gibi yayınlarlardı’ dedi.

Bu dedikodulardan oğlumun bile yüzü buruşuyor. Helin’e ve ablası Hülya Avşar’a saygı duyuyorum ancak onların yaşantısı bize ters. Sercan’la sadece arkadaş olabilirler. Benim çocuğum çok farklı bir çocuk. Biz baba-oğul gibi değil iki arkadaş gibiyiz. Oğlum çok ayran gönüllüdür çok kız arkadaşı vardır. 1001 tane kız arkadaşı var birisi olmazsa birisi olur.”

“Oğlunuz ‘evleniyoruz’ derse. Tepkiniz ne olur?” sorusuna ise Kenan Yıldırım “Bunu konuşmak bile bana ters geliyor. Benim oğlumun evleneceği kız daha aile kızı olacaktır. Sercan 20 yaşında o kız 30 yaşında. Biz o tür bir aile değiliz. Seda Sayan’la Onur Şan gibi olurlar, ayrılırlar. Bu olacak şey değil” yanıtı verdi. Sercan Yıldırım ise Helin Avşar’la ilişkisi için “Helin arkadaşım, birbirimizi tanıyoruz. İlişkimiz çok yeni. Babamla bu tip konuları ciddi bir şey olduğunda paylaşırım yani. Bu durumun babamla ilgisi yok” dedi.

Haberin Devamı