Spor Aileden tam destek

Aileden tam destek

Paylaş
Aileden tam destek

Baba Erdoğan Demirören ve anne Tülin Demirören, zorlu kongre sürecinde oğulları Yıldırım Demirören'i yalnız bırakmadı

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, kongre öncesi ve sonrasında kuşkusuz en büyük desteği ailesinden gördü. Saat sabah 10.00’da başlayıp gece 01.00’e kadar süren bu yorucu seçim maratonunda yaşlarına aldırış etmeden son ana kadar oğullarının yanında ona manevi destek olan baba Erdoğan Demirören ve anne Tülin Demirören, genel kurulun ardından salondaki en mutlu insanlardı.

Haberin Devamı

Erdoğan Demirören sonuçların açıklanmasını ardından şöyle konuştu: “Evlatlardan biri daima ya kazanır, ya kaybeder. Bu seçimde de her şeyden önce Beşiktaş kazandı. Biz bugün annesi ile buraya son zamanlarda Yıldırım’a yapılan bazı yanlış söylemlerin oğlumuz üzerinde etkisi olmaması için manen desteklemeye geldik. Aksi takdirde bu saate kadar bizim burada durmamız çok zor olurdu. Ben dahil olmak üzere tüm Beşiktaşlılar’ın bu sene ilk görevi stadı yapmak olacaktır.”

Anne Tülin Demirören ise oğlunun yeniden başkan olmasından dolayı mutlu olduğu belirterek, “Oğluma yapılan eleştiriler beni kötü etkiliyor ve üzülüyorum. Ancak yapacak bir şey yok. Hepsi gelir geçer. Ben nazar boncuğu verdim oğluma. Göze ve nazara inanırım” diye konuştu.

Haberin Devamı