Bilim - Teknoloji Ailenize özel sosyal ağ kurun
Paylaş
Ailenize özel sosyal ağ kurun

Sadece akrabalarınıza özel, onlarla her an iletişime geçebileceğiniz bir sosyal ağ arayanlar için güzel bir haberimiz var. Aile üzerine kurulmuş bu sistem ile kişisel bir paylaşım platformu oluşturmak mümkün.

Artık günümüzün iletişim araçları arasına sosyal ağlar da yavaş yavaş girmeye başladı. Bu alanda hizmet veren siteler kullanıcıların tanıdıklarıyla iletişime geçmeşine, yeni arkadaşlıklar edinmesine katkı sağlıyor. Ancak sosyal platformun bir diğer üyesi olan Chattertree, tamamen size ve akrabalarınıza özel bir sosyal ağ oluşturmanıza imkan sağlıyor. Bu sayede tanıdıklarınız her nerede olursa olsunlar akrabalık ilişkilerinizin kopmaması, aile bağlarınızın gelişmesi hedefleniyor.

Haberin Devamı

Peki sadece "aile" kavramına odaklanan Chattertree'nin ne gibi özellikleri mevcut? Özel Günleri Unutmayın Oluşturacağınız bir tür etkinlik takvimi ile evlilik yıldönümü ya da doğum günü gibi özel günleri kaydedip, sevdiklerinizin bu mutlu günlerinde yanlarında olmanız sağlanıyor. Bu konuda sorun yaşayan kullanıcıların işine yarayacak özellik, belirlediğiniz güne yaklaşıldığında sizi uyarıyor. Tüm Akrabalarınıza Duyuru Yapın Herhangi bir önemli durum, olay ya da bir davet için tek bir duyuru sayesinde tüm akrabalarınıza bir seferde ulaşabiliyorsunuz. Oldukça kullanışlı bu hizmet, aile bireyleri arasında anlık ve önemli konularda kolay bir iletişim sağlıyor.

Fotoğraf ve Video'larınızı Paylaşın Oluşturacağınız albümler ile dilediğiniz video ya da fotoğrafı tüm yakınlarınızla paylaşabilir, dilerseniz izin seçenekleri ile bu fotoğrafları hangi akrabalarınızın görebileceğini de ayarlayabilirsiniz. Kişisel fotoğraflarınızı tüm dünyayla değil, sadece akrabalarınızla paylaşın sloganını amaç edinen site, sosyal paylaşımın sadece aile arasında yapılmasını sağlıyor. Ek Özellikler Chattertree'yi diğer sistemlerden ayıran belki de en önemli özelliği, akrabalarınızla 6 kişiye kadar görüntülü sohbet yapabilmeniz. Bu sayede ek bir programa ihtiyaç duymadan site üzerinden iletişim sağlamak mümkün. Bunun yanında "Hediye Köşesi" ile akrabalarınızın da görüşlerini alarak diğer bir yakınınıza en uygun hediyeyi seçebiliyorsunuz. Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberin Devamı