Türkiye (Son Dakika) Ailesinden para isteyen katil yakalandı

Ailesinden para isteyen katil yakalandı

Paylaş
Ailesinden para isteyen katil yakalandı

İzmir'de geçen perşembe 2 kişiyi öldürdükten sonra ortadan kaybolan çifte cinayet zanlısı ailesinden para isteyince yakalandı

İzmir’in Kiraz ilçesinde, işten çıkartıldıktan sonra tekrar geri alınacağı sözü verildiğini, ancak bunun yerine getirilmediğini öne sürdüğü fabrikanın sahibinin oğlu Mehmet Kiraz ile yanındaki eniştesi İsmail Afacan’ı öldürüp kaçan M.Y., telefonla aradığı ailesinden para isteyip, adresini verince polis tarafından yakalandı. Olay geçen hafta Perşembe günü, Kiraz Sanayi Sitesi’ndeki turşu fabrikasında meydana geldi. Çalıştığı turşu fabrikasından, tekrar alınacağı vaadiyle bir süre önce işten çıkartılan 28 yaşındaki M.Y., bunun yerine getirilmesini istedi. Ancak her seferinde olumsuz yanıt alan M.Y., son defa gittiği işletmede, fabrika sahibinin oğlu 45 yaşındaki Mehmet Kiraz ve onun eniştesi 50 yaşındaki İsmail Afacan’ı, tartışma sırasında pompalı tüfekle vurdu. Fabrika çalışanlarının ihbarı üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Mehmet Kiraz ile İsmail Afacan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Haberin Devamı

VERDİĞİ ADRESTE YAKALANDI

Olayın ardından kaçan M.Y., Kiraz’dan uzaklaştıktan sonra otostop yaparak ilk olarak Antalya’ya gitti. Burada ailesini arayıp iyi olduğu söyleyen M.Y., önceki gün Adana’dan arayıp para istedi. Bunu ailesinden öğrenen polis ekipleri, banka yakınında verdiği adreste M.Y.’yi, yakaladı. Gözaltına alınan M.Y., işlemlerin ardından sevkedildiği adliyede tutuklandı.

Taylan YILDIRIM/DHA