Gündem Ailesine kızdı, kendini yaktı

Ailesine kızdı, kendini yaktı

Paylaş
Ailesine kızdı, kendini yaktı

Antalya'da ailesiyle tartıştığı için bir süredir evine gitmeyen 26 yaşındaki Mustafa Toykara, kaldığı kömürlükte gece yarısı kendini yakarak ölmek istedi

Tahıl Pazarı Mahallesi, 467'nci Sokak, Çakmak Apartmanı’nda meydana gelen olaydan birkaç gün önce ailesiyle tartıştığı için eve gitmediği öğrenilen Mustafa Toykara, oturdukları apartmanın kömürlüğünde kalmaya başladı.

Gece yarısı apartmanın kömürlüğünden dumanların yükseldiğini gören bina sakinleri yangını fark etti. Olay yerine çağırılan polis ve itfaiye alevlere kısa sürede müdahale ederken, içeride oğullarının bulunduğunu belirten Toykara Ailesi polisi uyardı.

Kömürlük içerisine giren polis ve itfaiye vücudu ağır derecede yanan Mustafa Toykara ile karşılaştı. Olay yerine çağırılan 112 Acil Servis ambulansı ile Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan genç tedaviye alındı.

Vücudunun çeşitli yerlerinde ciddi derecede yanıklar bulunan Toykara doktorlar tarafından ameliyata alındı. Olay yerinde inceleme yapan polis yanmış halde olan plastik şişe ve yanıcı madde kalıntıları tespit etti.

Benzin olabileceği öğrenilen maddenin yangına neden olduğu Toykara’nın intihar etmeye çalıştığı anlaşıldı. Toykara'nın ailesinin ifadelerine başvuran polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Akif ARICI/ANTALYA (DHA)