Gündem 'Ailesini uyutup sevgilisiyle kaçtı'

'Ailesini uyutup sevgilisiyle kaçtı'

Paylaş
'Ailesini uyutup sevgilisiyle kaçtı'

Savcılığa başvuran baba, kendilerini uyutup sevgilisiyle kaçtığını iddia ettiği kızı hakkında şikayetçi oldu

Çorum'un Sungurlu ilçesinde oturan 43 yaşındaki Gürsel Polat, 20 yaşındaki kızı Derya Polat'ın kendisini, eşini ve diğer 2 çocuğunu uyku ilacıyla uyuttuktan sonra sevgilisiyle kaçtığını ileri sürdü. İki sevgili Ankara yolunda bir dinlenme tesisinde yakalandı. Kaymakam Hulusi Şahin, babanın iddiasının araştırıldığını söyleyerek, “Aile kızlarını başka biriyle evlendirmek istiyormuş. Kız da sevgilisiyle kaçmış” diye konuştu.

Haberin Devamı

Sungurlu İlçesi Fatih Mahallesi'nde oturan çiftçilik yapan Gürsel Polat, dün Cumhuriyet savcısına giderek kızı Derya Polat'ın, kendisini, eşi Dilek Polat'ı (43), çocukları Demet (19) ve Deniz'i (14) içeceklerine uyku ilacı koyarak uyuttuğunu ve sevgilisiyle kaçtığını ileri sürerek şikayetçi oldu.

MİDELERİ YIKANDI

Baba hastaneye gidip midelerini yıkattıklarını söyledi. İddialar üzerine harekete geçen polis Derya Polat ve Şanlı Urfalı sevgilisi 21 yaşındaki Ahmet Erdal'ı, Ankara yolunda bir dinlenme tesislerinde yakaladı. Gözaltına alınan genç kız, ailesine uyku ilacı vermediğini ileri sürerek, “Beni istemediğim bir kişi ile evlendireceklerdi. Ben de 2 yıldır görüştüğüm sevgilimle evlenmek istiyordum. Bu yüzden birlikte kaçtık” dedi.

SEVGİLİLER SERBEST

Haberin Devamı

İki sevgili, Cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakılırken olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi. İlçe Kaymakamı Hulusi Şahin, olayın dün akşam meydana geldiğini belirterek, “Baba, Cumhuriyet savcısına giderek böyle bir iddiada bulunmuş. Aile, kızlarını başka biriyle evlendirmek istiyormuş. Kız da sevgilisi olan gençle evlenmek için dün akşam kaçmış. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor” diye konuştu.

SUNGURLU (Çorum), (DHA)