Spor Ajax 0- 2 Manchester United

Ajax 0- 2 Manchester United

Paylaş
Ajax 0- 2 Manchester United

Mourinho'nun çalıştırdığı İngiliz futbolunun dev ve köklü ekibi Manchester United, UEFA Avrupa Ligi finalinde Ajax'ı 2-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. United'a şampiyonluğu getiren golleri Pogba ile Mkhitaryan kaydetti

UEFA Avrupa Ligi finalinde Ajax ile Manchester United karşı karşıya geldi. İsveç'in başkenti Stockholm'de 2012 yılında açılan Friends Arena'da oynanan mücadelede ilk gol, 18. dakikada Paul Pogba ile geldi. Bu gol, aynı zamanda ilk yarının da skorunu belirledi. Manchester United, soyunma odasına 1-0 önde giden taraf oldu.

Şeytanlar, 48. dakikada Henrikh Mkhitaryan ile ikinci golü buldu ve fark 2'ye çıktı. Kalan dakikalarda topla oynama üstünlüğü bariz bir şekilde Ajax'tan yana olsa da Hollanda te



Mourinho'nun çalıştırdığı İngiltere Premier Lig'in dev ve köklü kulübü Manchester United, UEFA Avrupa Ligi finalinde Ajax'ı 2-0 mağlup ederek 2016-2017 sezonu şampiyonu oldu.

Maç Özeti

68.DK
Ajax'da Amin Younes rakibi Antonio Valencia'yı formasından çekerek faul yapıyor ve pozisyon sonrasında sarı kart görüyor.

58.DK Ajax'da Joel Veltman rakibi Juan Mata'ya yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.



52.DK Orta alan mücadelesinde Manchester United'dan Marouane Fellaini rakibi Lasse Schöne'e yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.

48.DK GOL!! Ajax 0-2 Manchester United

Manchester United, Henrikh Mkhitaryan ile farkı ikiye çıkartıyor!

46.DK Müsabakanın ikinci yarısı Hollanda teın vuruşu ile başlıyor.



-DEVRE ARASI-

31.DK
Manchester United'de Henrikh Mkhitaryan rakibi Joel Veltman'a yaptığı faulden sonra sarı kart görüyor.

19. DK GOL! Ajax 0-1 Manchester United

Sağ kanattan gelişen atakta Juan Mata'nın pası ile ceza sahası dışı sağ çaprazında topla buluşan Marouane Fellaini bekletmeden ceza yayı gerisindeki arkadaşı Paul Pogba'yı görüyor. Paul Pogba vuruşunu yapıyor ve savunmada Davinson Sanchez'den seken top kaleciyi yanıltarak kalenin ortasından filelerle buluşuyor.


1.DK Maç başladı

İŞTE İLK 11'LER

Ajax:
Onana, Veltman, Riedewald, Sanchez, De Ligt, Traore, Klaassen, Younes, Schone, Ziyech, Dolberg

Manchester United: Romero, Valencia, Smalling, Blind, Darmian, Herrera, Fellaini, Pogba, Mata, Mkhitaryan, Rashford

Haberin Devamı