Magazin Ajda Pekkan'lı yaz gecesi bir başka!

Ajda Pekkan'lı yaz gecesi bir başka!

Paylaş
Ajda Pekkan'lı yaz gecesi bir başka!

Önceki gece Açıkhava'da konser veren Ajda Pekkan, yakında çıkacak albümünden şarkılar da seslendirdi. Tarkan'ın yazdığı 'Yakar Geçerim' adlı şarkıyı, yoğun istek üzerine üç kez söyledi

TNT Yaz Konserleri 2011, önceki akşam Ajda Pekkan'ın Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda verdiği konserle başladı. Pekkan, 2011 yazının ilk konserinde, klasikleşmiş şarkılarının yanı sıra yeni albümündeki şarkıları da ilk kez seslendirdi. Sahnede yaklaşık 2.5 saat kalan Süperstar, toplamda üç kıyafet değiştirdi. Sahneye siyah bir şort ve onu tamamlayan beyaz bir pelerinle çıkan Ajda Pekkan konsere, İngilizce bir şarkıyla başladı. Pekkan'a, led'lerle hareketlendirilmiş sahnede 12 dansçı eşlik etti.

"İYİ Kİ GELDİNİZ!"

Konserin ikinci yarısında beyaz, eteği püsküllü bir kıyafetle sahneye çıkan Süperstar seyirciye, "Acayipsiniz. Çok güzel dinliyorsunuz. Gurur verdiniz, iyi ki geldiniz, hoşgeldiniz"diye seslendi. Konserin bir bölümünde Ajda Pekkan'a ünlü aranjör Ozan Doğulu da eşlik etti. Pekkan bu bölümde 'Yalan Dünya', 'Sen Mutlu Ol' ve 'Petrol' gibi eski şarkılarının remiks versiyonlarını seslendirdi. Konserin son bölümünde pantolon ve bluzdan oluşan bir kıyafetle seyirci karşısına çıkan Pekkan, söylediği hareketli şarkılarla tüm Açıkhava'yı ayağa kaldırdı. Pekkan, yeni albümünde yer alan, söz ve müziği Tarkan'a ait olan 'Yakar Geçerim' adlı şarkıyı, yoğun istek üzerine üç kez seslendirdi. Pekkan, 'TNT Yaz Konserleri 2011' organizasyonu kapsamında, 17 Haziran gecesi tekrar Açıkhava'da sahne alacak.

YÜKSEL YAVUZ-GÜNAYDIN

Haberin Devamı