Siyaset 'AK Parti bugün pişman oldu'
Paylaş
'AK Parti bugün pişman oldu'

CHP Yalova milletvekili Muharrem İnce; "Meclis Başkanı beni aradı, desteğimizden dolayı tebrik etti. Meclis'te bir sorun varsa bu Meclis Başkanı'nın sorunudur. Çözmesi gereken de odur" dedi

CHP Yalova milletvekili Muharrem İnce, Başörtülü vekillerin meclise girmesi ile ilgili Samanyolu Haber’e açıklamalarda bulundu.

AK partili milletvekillerinin Meclis'e başörtüsüyle girmeleri üzerine, mecliste parti olarak aldıkları tavrın olumlu bulunduğunu söyleyen İnce, “Meclis Başkanı beni aradı, desteğimizden dolayı tebrik etti. Meclis'te bir sorun varsa bu Meclis Başkanı'nın sorunudur. Çözmesi gereken de odur" şeklinde konuştu.

"BAŞBAKAN BENİM BAŞÖRTÜLÜ BACIM DİYE BAŞLAYACAKTI O SİLAHINI ELİNDEN ALDIK"

"Mecliste başörtüsü polemiğinin sona ermesi ile gündeme artık Türkiye'nin esas meseleleri gelecek ve AK Parti bu durumdan memnun olmayacak" diyen İnce şunları kaydetti; "Seçimler yaklaştı. Başbakan artık meydanlarda ‘benim başörtülü bacım' diye başlayacaktı. Artık o silahını elinden aldık. Bakalım ne diyecek bundan böyle. Ben AK Parti'nin bugün pişman olduğunu düşünüyorum. 1 hafta sonra bu konu gündemden düşecek, 'Ne konuşacağız, eyvah!' diye kara kara düşünecekler. Sıra ülkedeki asıl sıkıntıları konuşmaya gelecek."

Haberin Devamı