Siyaset AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal: Dokuzuncu yenilgiyi Kılıçdaroğlu değil, İnce almış olacak
Paylaş
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal: Dokuzuncu yenilgiyi Kılıçdaroğlu değil, İnce almış olacak

AK Parti Sözcüsü Ünal, "Şimdi Kemal Kılıçdaroğlu, dokuzuncu yenilgisini almamak için sahneye 'Gel bakalım Muharrem' diye İnce'yi çağırdı. Dokuzuncu yenilgiyi Kılıçdaroğlu değil, İnce almış olacak." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Türkiye, 2002’de eğitim yatırımlarında 20 ülke içerisinde sondan ikinciydi, bugün Türkiye ilk ikide. Bütün bunların sonunda meydanların dili ‘yaparsa AK Parti yapar’ diyor.” dedi.

Haberin Devamı

"DOKUZUNCU YENİLGİYİ İNCE ALACAK"

AK Parti Sözcüsü Ünal, "(Anketler) Kemal Kılıçdaroğlu, yüzde 30-32 bandına oturan Muharrem İnce'den bir cumhurbaşkanı çıkarıyorsa artık sinekten yağ çıkarıyor demektir." diye konuştu.

Mahir Ünal, "Şimdi Kemal Kılıçdaroğlu, dokuzuncu yenilgisini almamak için sahneye 'Gel bakalım Muharrem' diye İnce'yi çağırdı. Dokuzuncu yenilgiyi Kılıçdaroğlu değil, İnce almış olacak." dedi.

"YASAL ZEMİNDE BİR İTTİFAK YOK AMA..."

Ünal, "Şu çok net gözüküyor; HDP’li oyların cumhurbaşkanlığı seçiminde Muharrem İnce’ye, HDP’nin barajı aşması için de bazı CHP oylarının da HDP’ye gitmesi konuşuluyor. CHP, yasal zeminde HDP ile bir ittifak oluşturmadı ama o ittifakı informel olarak devam ediyor."

AA