Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oyunu gördük, meydan okuyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oyunu gördük, meydan okuyoruz

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oyunu gördük, meydan okuyoruz

AK Parti 6. Olağan Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ya olacağız ya öleceğiz diye hedeflerimize yürüyoruz. Başaramayacaksınız, milletimizi bölemeyecek, devletimizi yıkamayacaksınız" dedi. Erdoğan, "Zahirde bize stratejik ortak gibi gözüküp de attığı her adımla bizi stratejik hedef haline getirmeye çalışanlara teslim olmadık, olmayacağız" diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti 6. Olağan Kongresi'nde geçerli oyların tamamını alarak 1380 oyla yeniden genel başkan seçildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti'nin 6. Olağan Kongresi'nde konuştu. İşte Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

Haberin Devamı

Ülkemizin 81 vilayetinden salonumuza teşrif eden kardeşlerime hoş geldiniz diyorum. Bu mutlu günümüzü bizlerle paylaşmak üzere misafirlerimize tekrar hoş geldiniz diyorum. Şu anda vatan toprağının neresinde olursa olsun; fabrikada masa başında, inşaatta iskele üstünde, aracının direksiyonunda, dükkanında, nafakasını temin etmek için çalışan tüm emekçilerimize selamlarımı sunuyorum.

"TÜM EMEKÇİLERİMİZE SELAM OLSUN"

Pamuk toplayan, fındık toplayan, çay biçen, ekin biçen, ürününü hasad eden, serasını hazırlayan, hayvanını otlatan tüm kardeşlerime selamlarımı yolluyorum. İşverenlerimize, girişimcilerimize, tüccarlarımız, kendisi ve ülkesi için kazanan, yatırım yapan, koşturan herkese selamlarımı yolluyorum. Okullarda üniversitelerde kitabıyla, defteriyle gayretiyle ilim öğreten ve öğrenen hocalarımızla öğrencilerimize selamlarımızı yolluyorum. Sınırlarımız içinde ve dışında dağlarda, ovalarda, şehirlerde, en izbe yerlerde ülkemizin güvenliği için hayatlarını ortaya koyarak görev yapan bütün güvenlik güçlerimize selamlarımı sunuyorum. Terörle mücadelede 15 Temmuz’da ve her nerede olursa olsun fedakarlık yapmış olan şehit yakınlarına, gazilerimize selamlarımızı yolluyorum. Bu vesileyle tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize şifalar diliyorum.

Haberin Devamı

'NİCE 17 YILLARA BİRLİKTE ULAŞTIRACAĞIZ'

Bundan tam 17 yıl önce AK Partiyi kurarken bugün Türk siyaset tarihine, hizmete sevdalı insanların kurduğu AK Parti’nin doğum günü olarak geçecek demiştik. Ve, 'bugünden sonra Türkiyemizde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' demiştik. Hamd olsun milletimize verdiğimiz sözü tutmuş olmanın bahtiyarlığıyla bugün karşınızda bulunuyorum. 14 Ağustos 2001’den bugüne kadar AK Parti teşkilatında görev almış, genel başkanından teşkilat yöneticilerine, milletvekillerine, belediye başkanlarına, mahalle teBüyükşehirlerin tamamını milletimizden emin almaya hazır mıyız? İstiyoruz ki bütün büyükşehirlerimiz, 81 vilayetimiz modern bir belediyecilik anlayışını görsün.