Siyaset AK Parti'den Kılıçdaroğlu yorumu
Paylaş
AK Parti'den Kılıçdaroğlu yorumu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem'den, Kılıçdaroğlu yorumu: 'En büyük imtihanı önümüzdeki referandum olacak'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, CHP kurultayıyla ilgili hayırlı olsun dileğinde bulunarak, “Ana muhalefet korku üzerine politika üretiyorsa bu ülkeye zarar verir. Kılıçdaroğlu, umarım iyi bir anlayış getirir. CHP'nin çiçeği burnunda başkanına başarı diliyorum. En büyük imtihanı, önümüzdeki referandum olacaktır” dedi.

Haberin Devamı

AK Parti'li Ekrem Erdem, Bodrum, Milas ve Muğla'nın ardından bugün Fethiye'deki partililer ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle biraraya geldi. Aymes Otel'de düzenlenen kahvaltıya, AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Nil Hıdır, AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça, Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve partililer katıldı. Kahvaltıda 2 saat boyunca temsilcilerin sorunlarını dinleyen Erdem, konuşmacıların sorunlarını tek tek not aldı. Sorunlara yönelik kısa değerlendirmeler yapan Erdem, asıl değerlendirmeleri Ankara’da yapacağını belirtti.

CHP'YE HAYIRLI OLSUN

CHP'nin dün yapılan kurultayında Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığa gelmesiyle ilgili “Hayırlı olsun” diyen Ekrem Erdem, şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Ana muhalefet partisi, iktidar kadar önemli. Bakın Türkiye'de sıkıntıların önemli sebeplerinden bir tanesi muhalefet partisidir. Korku üzerine eğer politika üretiyorsa o ülkeye zarar verir. Umarız ki Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'ye yeni bir anlayış getirir. Ben CHP'li bir ailenin çocuğum. Benim köyüm silme CHP'lidir. CHP'nin problemi aslında kişi problemi değil. Problem partideki anlayıştır, yaklaşımdır. Eğer anlayışı, yaklaşımı değiştirebilirse Türkiye'nin kazancı olur.

Değiştiremezse Türkiye'nin kaybı olur. Dileğimiz, temennimiz CHP'ye tamamen yeni bir anlayışın gelmesidir. Yoksa aynı tas aynı hamam olacaksa, hamamda görevli kim bulunursa bulunsun hiç ama hiç önemli değil. Şimdi çiçeği burnunda CHP'nin genel başkanına da yeni dönemde başarı diliyorum. CHP'ye başarı diliyoruz, çünkü bu ülkenin partisi kardeşim. Kılıçdaroğlu'nun önümüzdeki en büyük imtihanı referandum olacaktır.”

Sezer ŞAHİNDAŞ/FETHİYE (Muğla), (DHA)