Siyaset AK Partili Bozdağ'dan, CHP'yi çıldırtacak sözler
Paylaş
AK Partili Bozdağ'dan, CHP'yi çıldırtacak sözler

AK Parti Grup Başkan Vekili Bekir Bozdağ: Cumhuriyet Halk Partisi'nin ismi 'Cumhuriyet Halt Partisi' olarak değiştirilsin. Karıştırmadıkları halt kalmadı!

AK Parti Grup Başkan Vekili Bekir Bozdağ, Oda TV muhabiri İklim Bayraktar'ın iddiaları sonrası CHP'de yaşanan gelişmeleri değerlendirirken, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin ismi 'Cumhuriyet Halt Partisi' olarak değiştirilsin. Çünkü karıştırmadıkları halt kalmadı." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Partisinin Mersin teşkilatınca düzenlenen 'Türkiye Buluşmaları' toplantısında yaptığı konuşmada, "Ben böyle bir siyaset, böyle bir rezalet görmedim. Dallas dizisini geçtiler." diye konuştu.

Bir diğer AK Parti Grup Başkan Vekili Suat Kılıç ise, özel yetkili savcı Zekeriya Öz'ün, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yardımcısı Gürsel Tekin ve eski Genel Başkan Deniz Baykal'ı ifadeye çağırdığı iddiasını yorumladı. MÜSİAD İnegöl Şubesi'nin bir toplantısında konuşan Kılıç, Oda TV çevresinde gelişen olayları kastederek, "Bu konunun kesinlikle aydınlığa kavuşturulması gerekiyor." dedi. Dolayısıyla savcılığın işleminin yerinde olduğunu savundu.

AK Parti Grup Başkan Vekili Nurettin Canikli de İstanbul'da düzenlenen 'Türkiye Buluşmaları' konferansında "Bu konu net olarak aydınlığa kavuşturulabilirse, birinci kaset olayının da gerçek failleri ortaya çıkar." görüşünü kaydetti.

(ZAMAN)

Haberin Devamı