Gündem AK Parti'li Eronat, Baydemir'in tabelasını ayağı ile itti

AK Parti'li Eronat, Baydemir'in tabelasını ayağı ile itti

Paylaş
AK Parti'li Eronat, Baydemir'in tabelasını ayağı ile itti

Diyarbakır'daki 10 Kasım törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir katılmadı. Atatürk Anıtı'nda Belediye Başkanının duracağı yeri gösteren tabelayı AK Parti Diyarbakır milletvekili Oya Eronat ayağı ile iterek, onun yerine Milletvekili tabelasını koydu

Atatürk Anıtı'nda Belediye Başkanının duracağı yeri gösteren tabelayı AK Parti Diyarbakır milletvekili Oya Eronat ayağı ile iterek, onun yerine Milletvekili tabelasını koydu.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer13036","13036","201311","13036-79101.jpg");

Bunu gören Vali Cahit Kıraç'ın talimatı ile görevliler Belediye Başkanı tabelasını bulunduğu yerden kaldırdı.Diyarbakır'daki 10 Kasım törenleri Atatürk anıtına çelenklerin konulması ile başladı.

AYAĞIYLA İTTİ

Anıt Parktaki törene Vali Cahit Kıraç, 7'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Abdullah Recep, Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat ve askeri ve sivil protokol üyeleri katıldı. Valilik görevlileri protokolun durması gereken yerlere kurumların adının yazılı olduğu tabelaları yerleştirirken, milletvekili Eronat Vali'nin solunda yer alan, 'Belediye Başkanı' yazılı tabelayı ayağı ile ileriye iterek, Milletvekili yazılı tabelayı onun yerine getirdi. Bunu gören Vali Cahit Kıraç'ın talimatı ile 'Belediye Başkanı' yazılı tabela korumalar tarafından bulunduğu yerden kaldırıldı.

Haberin Devamı

Çelenk koyma töreninden sonra İstiklal Marşı okundu ve bayraklar yarıya indirildi. Protokol üyeleri daha sonra Cahit Sıtkı Tarancı Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştirelen Atatürk'ü anma programına katıldı.

DHA