Siyaset AK Parti'nin General adayı konuştu
Paylaş
AK Parti'nin General adayı konuştu

AK Parti'nin ilk üst rütbeli milletvekili adayı olan emekli Hava Tümgeneral Ünal kameraların karşısına çıktı

İstanbul’da AK Parti milletvekillerinin toplantısında AK Parti’den aday olan emekli Hava Tümgeneral Şirin Ünal ve Hakan Şükür kameraların karşısına çıktı.

Haberin Devamı

Ünal, “Dün Sayın Başbakan’ın Avrupa Parlamentosu’nda yaptığı konuşmayı gururla hepimiz izledik. Böyle birinin liderliğinde Türkiye’ye hizmet etmek istiyoruz. Sayın Başbakan’ın açıklayacağı programdaki hedefleri gerçekleştirmek için uğraşacağız” dedi.

Hakan Şükür de eskiden beri ülke sorunlarıyla ilgilendiğini belirterek AK Parti’ye elinden geldiğince yardım etmeye çalışacağını açıkladı.

Şükür sözlerini şöyle sürdürdü; “Bütün adaylara başarılar diliyorum. Türkiye’nin büyük bir gelişimi var. Ben de bu gelişim ve dönüşüm süresinin içinde olmak istedim. Ülkemi seviyorum ve büyük bir teveccüh kazanan bir partinin bir bireyiyim.

Henüz milletvekili olmadım. Ben de halkın sesine kulak vermek istiyorum. Mahalleden gelen ve büyük başarılar kazanan biriyim. Halktan hiç kopmadım. Umarım milletimiz için de hayırlısı olacak.

Haberin Devamı

Ben AK Parti’nin iyi bir takım olduğunu düşünüyorum. Gittiğim her takımda büyük katkılar sağladım, AK Parti’ye de katkı sağlayacağımı düşündüm.

Ben futbolcuyken de gazeteleri birinci sayfasından okuyan, ülkenin meseleleriyle ilgilenen biriyim. Türkiye’nin meselelerine kayıtsız kalamazsınız. Ülkeyi kucaklayan bir partinin temsilcisiyim. Elimden ne geliyorsa yapmaya çalışacağım.”

NTVMSNBC