Siyaset AK Parti'nin yardım paketlerini CHP fotoğrafladı
Paylaş
AK Parti'nin yardım paketlerini CHP fotoğrafladı

AK Parti'nin yardım paketlerini CHP fotoğrafladı

Edirne’de AK Parti tarafından Ramazan ayı nedeniyle dağıtılması planlanan 500 koli yardım paketi, 2 günlüğüne kiralanan bir depoya konuldu. CHP Edirne Merkez İlçe Teşkilatı, kamyondan indirilen yardım kolilerini kanıt olması için fotoğrafladı. CHP'liler bu fotoğraflarla birlikte, referandum öncesi paketlerin dağıtılmasının uygun olmadığı iddiasıyla Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunacak.

AK Parti Genel Merkezi bir kamyon ile 500 kolilik gıda paketini Edirne’ye getirdi. Yarıdm paketlerinin dağıtımında görevli olan Kadın Kolları üyeleri sanayi sitesindeki boş bir dükkanı 2 günlüğüne kiraladı ve bu gıda malzemeleri depoya boşaltıldı. AK Parti’nin yıllardır bu tür yardımı yaptığını belirten Edirne Kadın Kolları Başkanı Neşe Coşkun, “Bu partimizin yıllardır yaptığı bir yardım. Ramazan ayında yardıma ihtiyacı olan insanları biraz daha rahatlatmak ve sofralarını biraz zenginleştirmek için. Yardım malzemeleri genel merkezden geliyor. İçinde çeşitli gıda malzemeleri var. Bu kolileri ilçelere ve Edirne merkezde isimleri tespit edilen yardıma muhtaç insanlara dağıtacağız.”

CHP FOTOĞRAFLADI

Haberin Devamı

Yardım kolilerinden haberdar olan Edirne CHP Merkez İlçe Teşkilatı sanayi sitesine geldi ve gıda kolilerinin depoya boşaltılmasını fotoğrafladı. Edirne halkının satılık olmadığnı belirten CHP Merkez İlçe Başkanı Şükrü Atamgüç şöyle dedi: “Edirne halkı satılık değildir. Oyları satılık değildir. Edirne halkının oylarını, verecekleri sadaka ile alacaklarına inanmıyorum. Bunların geldikleri nokta belli. Ben mızıkçılığa başladıklarını düşünüyorum. Başbakan ve AKP’nin mızıkçılık yaptığını düşünüyorum. Şımarık çocuklar gibi bunlar. Ellerindeki imkanları kaybetikleri an devletin imkanları ile halkımızın oylarını satın almaya çalışıyorlar. Suç duyurunda bulunacağız ve bunlar sürekli takip edip, teşhir edeceğiz. Bu yardımlar verilirken AKP tarafından verildiği ortada. Bu yardım malzemelerini siyasi malzeme olarak kulanıyorlar. Biz de bu yüzden suç duyurusunda bulunacağız. Bir dahaki yardım dağıtımını belirlediğimizde, mahkeme heyetini de götürerek tespit etmeyi düşünüyoruz.”

Haberin Devamı