Gündem AK Parti'ye de zarfta 4 mermi

AK Parti'ye de zarfta 4 mermi

Paylaş
AK Parti'ye de zarfta 4 mermi

HSYK'nın Erzurum'daki savcıların elinden özel yetkisini almasıyla başlayan gerginlik saat saat artarken Ankara'da dikkat çekici bir gelişme yaşandı

HAKİME DE GÖNDERİLMİŞTİ

Haberin Devamı

Daha önce Seferberlik Tetkik Kurulu’nda soruşturma yürüten Hakim Kadir Kayan ve özel yetkili cumhuriyet savcısı Mustafa Bilgili’ye içinde mermi bulunan zarf gönderilmesi eyleminin bir benzeri AK Parti Genel Merkezi yakınlarında yaşandı.

Genel Merkezi korumakla yükümlü polislerin kulübesinin yakınlarına bırakılan zarfın içinden kuru sıkı silahlarda kullanılan 4 mermi çıktı.

ARACIN PLAKASI ALINAMADI

Önceki gün sabaha karşı plakası alınamayan bir araçla gelen iki kişi koruma kulübesinin yakınına zarf bıraktı. Nöbetçi koruma polisinin son anda fark etmesi üzerine olay yerinden kaçan zanlıların bıraktığı zarfa, şüpheli olması nedeniyle Ankara Emniyeti Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerince el konuldu.

Haberin Devamı

Yapılan inceleme sonucu, zarfta dört adet mermi bulundu. Olayla ilgili parmak izi incelemesi yapılırken, koruma görevlisinin fark ettiği sarı renkli bir araçla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.