Gündem Akan trafikte yarış hastanede bitti

Akan trafikte yarış hastanede bitti

Paylaş
Akan trafikte yarış hastanede bitti

Gençlerin trafikte araçların arasından geçerek birbirlerini sollamaya çalıştıkları 'yarış' kaza ile sonuçlandı

Edinilen bilgiye göre kaza, Bayrampaşa TEM Otogar bağlantı yolunda saat 20.00 sıralarında meydana geldi. 34 UY 0295 plakalı otomobilin sürücüsü Burak Sancak ile 34 UP 4151 plakalı otomobilin ismi öğrenilemeyen sürücüsü, Hal yolunda yarışa başladı. Trafikte tehlikeli bir biçimde araç kullarsak yarışan sürücülerden Sancak, direksiyon hakimiyetini kaybederek trafikte seyir halinde bulunan Cihan Ergin'in aracına çarptıktan sonra ters dönerek bariyerlere bindirdi.

Bariyerlere çarpan otomobilde iki kişi sıkıştı. Yolcu koltuğunda oturan ve isminin Muhammet olduğu öğrenilen kişi vatandaşlar tarafından kurtarılırken, sürücü Burak Sancak sıkıştığı yerden itfaiyenin 20 dakikalık çalışması sonucunda kurtarılabildi. Burak Sancak'ı kurtarmak için yoğun çaba sarf eden itfaiye ekipleri, bariyerleri kesmek zorunda kaldı. Yaralılar, Vakıf Guruba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Haberin Devamı

Aracında hafif şekilde hasar dolan Cihan Engin, yolda iki aracın zikzaklar çizerek yarış yaptığını söyleyerek, "Kazaya karışan araç beni solladıktan sonra aracıma çarpıp, bariyerlere girdi." dedi.

Kaza yapan araçla yarış yaptığı iddia edilen Honda marka araçtaki bir genç, kazayı görmediğini söyledi.

Erhan TEKTEN / İSTANBUL DHA