Magazin Akbil'im hep cebimde!

Akbil'im hep cebimde!

Paylaş
Akbil'im hep cebimde!

Akbil'im hep cebimde!

'Akbilli Sanatçı' olarak da anılan Altan Erkekli, Yüksel Aytuğ'un hazırladığı Medyatik programında, "Halkın arasında olmak bir oyuncuyu besliyor olmalı. Peki sizi metrobüste gördüklerinde insanlar nasıl tepkiler veriyor?" sorusunu şöyle yanıtladı:

Haberin Devamı

"Her zaman otobüsle gezmiyorum ama, ihtiyacım olduğunda toplu taşıma araçlarını kullanıyorum. Akbil'im hep cebimdedir. Bugün sinemaya otobüsle gittim mesela. Trafik ve park sorunu sebebiyle tercih edilir bir yol bence. Beni toplu taşıma araçlarında gören halkın tepkisi genellikle, 'Şu an burada dizi mi çekiliyor?' şeklinde oluyor."

Bu arada Erkekli, anahtarlığındaki Akbil'i de gösterdi.

'ÇIPLAK MEMUR' DİYE HABER YAPILDI

Programın bir diğer konuğu Sumru Yavrucuk ise bir dönem kendisi hakkında yapılan bir haber yüzünden çok üzüldüğünü anlattı.

Yavrucuk; "İkinci filmim 'Çıplak' adını taşıyordu. Gazeteciler arayıp, 'Siz ne zaman soyunuyorsunuz?' şeklinde hoyratça sorular soruyordu. Filme ait çıplak kareler istiyorlar ama filmde böyle kareler yok. Zaten dublörlü oynanan bir filmdi" dedikten sonra şöyle devam etti:

Haberin Devamı

"Devlet tiyatrosunda oynamam sebebiyle de 'Çıplak Memur' diye manşet atıldı. Hepimiz, ailem çok üzüldü. Açtığım davayı kazandım ama yayın müdürü, 'Benim tekzip yayınlamayacak param var, kazanmış olabilirsiniz ama bunun parasını verip tekzibinizi yayınlamayacağım' dedi. Aynı yayın müdürü, 'Portakalını gösterdi, Portakal'ı aldı' diye haber de yaptı. Düşünün, 28 yaşındaydım ve ilk filmimle böyle bir ödül almıştım. Çok utanç verici bu, magazinin de bir seviyesi ve kalitesi olmalı."