Spor Akhisar alt sıralardan kurtulmak istiyor

Akhisar alt sıralardan kurtulmak istiyor

Paylaş
Akhisar alt sıralardan kurtulmak istiyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, Kardemir Karabükspor maçından 3 puan alarak ligin alt tarafından kurtulmak istediklerini söyledi.

Tesislerde takımın antrenmanını izleyen Acar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kasımpaşa karşısında 2-0 yenikken maçı 2-2 bitirdiklerini hatırlatarak, deplasmanda aldıkları bir puanın kendileri için çok değerli olduğunu kaydetti.
Kasımpaşa maçının geride kaldığını belirten Acar, "Bu hafta sonu oynayacağımız Kardemir Karabükspor maçından üç puan alarak alt taraftan tamamen kurtulmak istiyoruz" diye konuştu.

Manisa 19 Mayıs Stadı bakıma alındı

Maçları oynadıkları Manisa 19 Mayıs Stadı’nın çimlerinin kulüp tarafından bakıma alındığını ifade eden Acar, şunları belirtti:

"Manisaspor’un, Elazığspor ile oynadığı maçın ardından sahanın çimleri sökülerek, yaklaşık bin 800 metrekare rulo çimin yerleştirilmesine başlandı. Geçen hafta da kale önleri bakıma alınmış ve yaklaşık 250 metrekarelik rulo çim bu bölgelere serilmişti. Toplamda 2 bin metrekarelik rulo çim ile Manisa 19 Mayıs Stadı’nın çimleri yenilenmiş olacak."

Kaleci Oğuz Dağlaroğlu’nun kasık bölgesinden sakatlığı bulunduğu belirten Acar, "Haftayı dinlenerek geçirdi. Bu hafta oynanacak olan maçta forma giyebilecek" ifadesini kullandı. Kaleci Emrah’ın, Kasımpaşa maçındaki davranışından dolayı spor yazarları tarafından takdirle karşılandığı hatırlatılan İbrahim Evren Acar, "Sezon başında transferler noktasında futbolculardan ilk isteğimiz karakterli olması. Bizim burada futbolcularımızın hepsi karakterli, taraftarımız da aynı şekilde çok centilmen bir taraftar. Kalecimizi tebrik ediyoruz" dedi.

AA

Haberin Devamı