Türkiye (Son Dakika) Akıl hastanesinde dehşet

Akıl hastanesinde dehşet

Paylaş
Akıl hastanesinde dehşet

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesi'nde görevli hemşire Aysenur V., eski hastane çalışanı tarafından 17 yerinden bıçaklandı

Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli hemşire Aysenur V., hastanenin eski çalışanı tarafından 17 yerinden bıçaklandı.

Edinilen bilgiye göre, hastanede çalışan Yasin K., bir süre önce eşinden ayrılan hemşire Ayşenur V.’ye iddialara göre arkadaşlık teklif ederek rahatsız etmeye başladı. Ayşenur V., hastane yönetimine durumu bildirince, sözleşmeli personel olarak çalışan Yasin K., işten atılarak hastaneden uzaklaştırıldı.

Yasin K.’nin kendisini telefonla tehdit etmeye başladığını iddia eden Ayşenur V., polise şikayette bulundu. Bu sabah 09.00 sıralarında gece nöbetinden çıkan Aysenur V., hastane bahçesinde Yasin K., ile karşılaştı. Yasin K., cebinden çıkardığı bıçak ile genç kadını vücudunun 17 yerinden bıçakladı. Kanlar içinde kalan Aysenur V., arkadaşları tarafından Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kadının durumunun ağır olduğu öğrenilirken. Yasin K.’nın polisteki sorgusu ise sürüyor.

DHA

Haberin Devamı