Dr. Haydar Dümen Akışına bırakırsanız...
HABERİ PAYLAŞ

Akışına bırakırsanız...

Haberin Devamı

Kadının ilk birlikteliklerde zevk alması zor oluyor çünkü onlar erkekler kadar çabuk cinselliğe uyum sağlayamıyorlar. Bu yüzden orgazmı yaşamaları, haz almaları uzun sürüyor. Üzülmeyin, olayları akışına bırakın. Zamanla öğreneceksiniz...

BÖYLE SORU YOK!

Günde 2-3 kez ilişki istiyorum Günde 2-3 defa ilişkiye girmek istiyorum, sakıncası var mı?

CEVAP

Değerli okurum, isteyenin bir yüzü, vermeyenin iki yüzü karaymış. Böyle maile yüzümü karartmamak için yanıt veriyorum. Ama sadece sana değil, hepinize seslendiğim için akıntıya kürek sallamıyorum. Soru sorma sırası şimdi bende.

1) Nerede, kiminle olacak?

2) Bu sayı skoru hayalinden mi yoksa tecrübeden mi geçti?

3) Sanırım bekarsın, potansiyelinin farkında mısın?

4) Bir, iki atıştan sonra silah tutukluk yaparsa ne yapacaksın?

5) Cep ve cepken dolu mu?

6) Sakıncası yok, marş marş desem, rüyalarına mı söyleyeceğim yoksa mastürbasyon için sana kapı mı açacağım?

Kocam erken boşalıyor

2 senelik evli kadınım. Kocam erken boşalıyor. Tahliller yapıldı, sorun yok. İlaç kullandı, faydası olmadı. Bu artık büyük sorun. Ne yapacağız?

CEVAP

Sevgili okurum, erken boşalmada ne tahlili yapılır ki? Boya pos, idrar yolları ve meni durumunun, sperm sayıları, hormon düzeyi ve de prostat muayenesinin konuyla ilgisi yoktur. Olsa olsa psikolojik tahlil, otonom sinir sistemine (kendi başına buyruk) bir göz atılır, gerisi hikaye. Erken boşalmanın tedavisinin olduğunu yaza yaza kalemlerim kurudu. Uzaktan sözle, nasihatle ve duyduklarını kendinde dene söylentileriyle sadece zaman kaybedilir, ayrıca cinselliğin rengini de soldurur. Bunları unutmayın, daha yıpranmadan tedavi olun.

Asansörde sevişiyoruz ama...

28 yaşında 6 aylık evliyiz. Eşimle sadece asansörde sevişirken mutlu oluyoruz ama yakalanacağız diye korkuyoruz. Bu durumu nasıl çözeriz?

CEVAP

Sınırı aşmış okurlarım diyerek söze başlıyorum. Gönül bu. Uçmakla özdeşleşmiş. Hani uçtuk, bulutların üzerine çıktık derler ya, ondan kalan bir tutku olsa gerek. İyi de uçak yok. Ne var? Asansör. Yoruma bağlı. Bu da uçacak işte derken siz zaten uçuyorsunuz. Ama her an yakalanabilirsiniz. O heyecana cinsel heyecan da katılınca tutmayın beni!!! Ne zaman? Acele edin, bakın düğmeye basan var. Bu cinsel fantezidir. Örneğin, Taksim’de arabada ilişki kurmayı hayal edenlerin yanında sizinkisi deterjanla yıkanmış gibi kalır. Psikolojik destek alın.

Eşimle olmaktan hiç zevk almıyorum

23 yaşında, 3 aylık evli kadınım. Eşimle cinsel ilişkiden zevk almıyorum. Eşim erken boşalmıyor, her şey yolunda ama ben bir şey hissetmiyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, yazdıkların doğal ve normal şeyler. Biraz sabırlı ol. Kendini irdeleme. O sırada acaba orgazm olacak mıyım, zevk alacak mıyım gibi düşünceler hem konsantrasyonu bozar hem de olayın kendi akışkanlığının önüne bir set çeker. Biraz sabır, yani bekle. Bir 6 ay sonra yeniden konuşalım.

Nasıl kurtulacağım?

24 yaşındayım. Telefonda ya da yolda gördüğüm kız arkadaşlarla sohbet ederken cinsel organımda sızıntı ve erken boşalma oluyor. Bundan nasıl kurtulabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, o halkın zevk suyu diye adlandırdığı birkaç damla gelen, dokununca uzayan yumurta akı gibi kaygan bir maddedir. Hiçbir zararı yoktur. Erken boşalma anlamına gelmez. Varoluş nedeni penise kayganlık sağlayarak vajinaya girişi kolaylaştırmaktır.

Haplar işe yarar mı?

28 yaşındayım, penisim 11 santim. Kadınlarla ilişkiye girmek istiyorum ama dalga geçerler diye korkuyorum. Penis büyütücü haplar işe yarar mı?

CEVAP

Değerli okurum, haplarla ve dışarıdan müdahalelerle penis büyümez. Penis ancak ameliyatla 1-2 santim büyür. 11 santim penis normal işlevini görür. Seni yaya bırakmaz. Yeter ki onu iyi kullanabil.

İdrarını yaparken kan gelmiş

Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte olduk. Üzerinde pijama vardı. 9-10 saat sonra idrarını yapınca kan gelmiş. Acaba kızlık zarı bozulmuş olabilir mi? Doktora gitmeye gerek var mı?

CEVAP

Değerli okurum, ilk önce doktora gitmenin gereği yok. İdrarla da kızlık zarının ilgisi yok. Böyle yokluklar içinde varlık araman yanlış. Diyelim ki çok az zedelenme olsa ne yapacaksınız? Hiç. Bana göre de bir şey olmadı.

Günde 2 mastürbasyon zararlı mı?

17 yaşındayım. Günde 2 defa mastürbasyon yapıyorum. Bana ne gibi zararları olur? Yapmak istemiyorum ama dayanamıyorum. Bir de boşalmam 2 dakika sürüyor. Bu süreyi nasıl uzatabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, gelecekteki uzun vadeli korkuları at kafandan. Güne bak. Haftada 2 mastürbasyon normal. Kendinle kavga etme. Ancak mastürbasyon sırasında ufak aralar vererek süreyi uzatmaya bak. Bu gelecekte erken boşalmanın önünü kesecek, seni normal boşalmalara şartlayacaktır.

Sorun yaratır mı?

18 yaşındayım ve penisim 23 santim. Acaba bu ileride sorun yaratır mı?

CEVAP

Değerli okurum, her yerde sorun olur. İdareli kullanmayı öğreneceksin, kendine uygun eş seçeceksin. Onun isteklerine uyup boynunu eğeceksin, başka çıkar yolu yok.

Gebe kaldı mı?

Kız arkadaşımla ilişkiye girerken prezervatif içinde kaldı. Boşaldıktan sonra çıkardık. Acaba kız arkadaşım hamile kalmış mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, bu kuşkuları ben nasıl bileyim? Biraz sabredin. Adetini görmezse 15-20 gün daha bekleyin. Sonra bir gebelik testi yaptırır. Gebelik olasılığı zayıf.

Yaşla birlikte uzar mı?

18 yaşındayım, cinsel organım 12 santim. Bu durum beni üzüyor. İlişkiye girmedim. Yaşım ilerledikçe penisimin boyu uzar mı?

CEVAP

Değerli okurum, bütün anlattıkların normal şeyler. Penisin boyu da tabii normal. Bildiğin yolda devam et. Kızlardan da fazla kaçma. Her şey dengi dengine olmalı. Gençlerimiz de doğru yolda yol almalı.

Cinsel organımın büyüklüğü sorun mu?

18 yaşındayım ve penisim 23 santim. Acaba bu ileride sorun yaratır mı?

CEVAP

Değerli okurum, her yerde sorun olur. İdareli kullanmayı öğreneceksin, kendine uygun eş seçeceksin. Onun isteklerine uyup boynunu eğeceksin, başka çıkar yolu yok.

Spermler dışarı çıkıyor

10 yıldır evliyim, 7 yaşında çocuğumuz var. Tekrar çocuk yapmak istiyoruz. Ben boşalınca spermler eşimin vajinasından dışarıya çıkıyor. Ne yapacağız?

CEVAP

Değerli okurum, o doğal. Birleşmeden sonra eşin sırtüstü yatsın. Ayaklarının altına iki minder koysun. 1 saat öylece kalsın. Televizyon izlesin, kitap okusun. 3-5 ay bekleyin. İkinci çocuğu yapmanın tam zamanıdır. Sen sperm sayımı yaptırırsın. Eşini de bir kadın doğum uzmanına götürürsün.

GÜNÜN SÖZÜ

Sevginin saygıyla pekişmesi karşınızdaki objeden çok sahibinin dünyasını aydınlatır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder