Türkiye (Son Dakika) Akli dengesi yerindeymiş!

Akli dengesi yerindeymiş!

Paylaş
Akli dengesi yerindeymiş!

Antalya'da 2 yıl önce meyve suyuna karıştırdığı fare zehiri ile oğulları 2 yaşındaki Kağan ve 3 yaşındaki Hakan Selim'i öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan 26 yaşıdaki Fatma Dülgar'ın akli dengesinin yerinde olduğu belirlendi

TIR şoförü eşi Serkan Dülgar’ın, ilk evliliğinden olan ikizlerinin 24 bin liraya ulaşan nafaka borcunu ödeyemediği için cezaevinde bulunduğu sırada bunalıma giren Fatma Dülgar, geçen yıl haziran ayında Kanal Mahallesi’ndeki evinde "Ölümümden kimse sorumlu değildir. Çocuklarımın arkada kalmasını istemiyorum" diye not yazdı.

Haberin Devamı

FARE ZEHRİNİ MEYVE SUYUNA KARIŞTIRIP...

Ardından bakkaldan satın aldığı fare zehrini meyve suyuna karıştırıp oğulları Kağan ve Hakan Selim’e içirdikten sonra ölmelerini beklediği öne sürüldü.

Oğullarının hareketsiz kalması ardından sokağa çıkan Dülgar, yoldan geçen bir aracın önüne atlayarak intihar etmek istedi. Kazadan hafif sıyrıklarla kurtulan Fatma Dülgar, götürüldüğü hastanede doktora çocuklarını zehirlediğini söyledi. Haber verilmesi üzerine sevk edilen polisler kapıyı kırıp içeri girerken iki çocuğun cesetleri bulundu.

SUÇLAMALARI REDDETTİ

Fatma Dülgar polis, savcılık ve duruşmalardaki ifadelerinde suçlamaları reddederek, şöyle dedi:

"Fare zehrini ben içtim. Daha sonra zehiri lavaboya bırakıp, kendimi bir aracın altına attım. Çocuklarıma zehir vermedim. Onların nasıl öldüğünü bilmiyorum."
Boşandığı eşi ve çocuklarına yıllarca nafakasını ödemediği gerekçesiyle cezasını çektiği Ağlasun Cezaevi’nden tahliye olduktan sonra ilk duruşmaya katılan baba Serkan Dülgar ise eşinden şikayetçi olmadığını söyledi.

Haberin Devamı

'AKLİ DENGESİ YERİNDE'

Hakkında 2 çocuğunu öldürdüğü suçlamasıyla 2 ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istenen Fatma Dülgar için İstanbul Adli Tıp Kurumu’nun hazırladığı rapor, Antalya 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’ne ulaştı. Raporda, Fatma Dülgar’ın olay sırasında akli dengesinin yerinde olduğu kaydedildi.

Dülgar’ın duruşması önümüzdeki günlerde görülecek.

DHA