Siyaset 'Akman Las Vegas'ta kumarda yakalandı'
Paylaş
'Akman Las Vegas'ta kumarda yakalandı'

Taraf yazarı Kemalettin Bulamacı RTÜK eski Başkanı Akman'ı Las Vegas'ta kumarda gördüğünü öne sürdü

Taraf gazetesi yazarı Kemalettin Bulamacı RTÜK eski Başkanı Zahid Akman’ı kumar oynarken gördüğünü iddia etti. Kemalettin Bulamacı köşesinde şöyle yazdı: “Las Vegas’ta kumarhanede Türkiye’den bir bürokratı elinde purosu, kadınlarla aynı masada blackjack oynarken görebiliyorsunuz. Ben Zahid Akman’ı gördüm bu durumda...”

Almanya’da Deniz Feneri e.V. derneğinin Türkiye bağlantılarına ilişkin soruşturmanın şüphelileri arasında yer alan RTÜK eski Başkanı Zahid Akman, Ankara’da bir kahvehanede okey oynarken görüntülenmişti. Zahid Akman’ın kumar düşkünlüğü konusunda dün bir iddia ortaya atıldı.

Taraf Gazetesi yazarı Kemalettin Bulamacı Amerika’nın kumarhaneleriyle ünlü Las Vegas kentinde gittiği bir yetişkin fuarını anlattığı yazısında Zahid Akman’ı kumar oynarken gördüğünü ileri sürdü.

İŞTE O YAZI

Türkiye’den bir bürokrat “(...) Çok ciddi ürün lansmanlarının, şirketlerarası toplantıların yapıldığı organizasyona yetişmek için koştururken veya bu toplantılardan birisinden çıktığınız anda yanınızdan geçen yarı çıplak hanımlar görmeniz olası. Yetişkin fuarlarındaki katılımcılar, stant görevlileri veya yetişkin filmlerinde oynayan yıldızlar bu hanımlar. Fuar alanına hayranlarına imza dağıtmak için gidiyorlar. Çevirdikleri filmleri hayranları için imzalıyorlar. Hatıra fotoğrafı çektiriyorlar.

Kumarhane salonunda teknoloji dünyasının önemli isimlerinden birisini veya Türkiye’den bir bürokratı elinde purosu, bu bayanlarla aynı masada blackjack (iskambil kağıtlarıyla oynanan bir bahis oyunu) oynarken görebiliyorsunuz. Kaçış yok çünkü. Ben gözlerimle RTÜK Başkanı Zahid Akman’ı gördüm bu durumda.”

Haberin Devamı