Magazin 'Aktörlüğü bırakırım ödüllerimi iade ederim'

'Aktörlüğü bırakırım ödüllerimi iade ederim'

Paylaş
'Aktörlüğü bırakırım ödüllerimi iade ederim'

İsmail Cem TV Ödülleri'nde 'Ödül alamadığı için sinirlendi' yorumlarına isyan eden Mehmet Aslantuğ sert açıklamalar yaptı

“Yapılan bazı yorumlarda ödül alamadığım için sitem ettiğim, ithamlarda bulunduğum belirtiliyor. Ne dediğime ısrarla bakmayan bu vicdansızlığı esefle kınıyorum!”

“İsmail Cem TV Ödülleri’ni organize eden Fayda Ajans’dır. Patronu ise İlyas Başsoy’dur. ‘Ay Yapım’ın reklamlarını çeken bu ajans jüri seçimini koordine edebiliyor.
Fakültelerin sinema bölümlerine ‘Lütfen adaylarınızı belirleyin’ demiyor. Yetmezmiş gibi, jürinin değerlendirmesini ‘Siz puanlamaları yapın. Zarfa koyup bize verin.
Üstüne internetten gelen oyları ekleyip ödülleri açıklayacağız’ diyor. Kişisel derdi olmayan Aslantuğ isyan edince günah keçisi oluyor öyle mi?”

“Fakültelerin sinema bölümlerindeki vicdanı hür 3 öğretim görevlisinden biri “Bu ödül tablosunda bir anormallik yok” derse ertesi gün aktörlüğü bırakacağım. Antalya Film Festivali’nden aldığım 3 ‘Altın Portakal Ödülü’nü iade edeceğim! Bunun için tüm kamuoyu önünde söz veriyorum.

“Aksi olursa, beni şuursuzca eleştirenler, ödül kovaladığımı zannedenler mesleklerini bırakacaklar mı acaba? Yürekleri ve namusları buna yetecek mi?”

Haberin Devamı