Spor Al Güiza'yı ver Tevez'i

Al Güiza'yı ver Tevez'i

Paylaş
Al Güiza'yı ver Tevez'i

Kanarya, İspanyol yıldızı isteyen Manchester City'ye, “Karşılığında Carlos Tevez'e talibiz. Aradaki farkı da karşılamaya hazırız” dedi

Fenerbahçe’de ortaya atılan şok bir iddia yeni sezonda süper bir yıldızı kadroda görmek isteyen taraftarları heyecanlandırdı. Uzun süredir Daniel Güiza’yı yakın takipte olan Manchester City geçtiğimiz günlerde Sarı-Lacivertli kulübe resmi teklifte bulundu.

Haberin Devamı

İngiliz ekibinin, İspanyol futbolcu için 5 milyon euro önerdiği öğrenildi. Bu rakamı az bulan ve hemen karşı atağa kalkan Fenerbahçe yönetimi, City’e şartlı ‘evet’ dedi. Fenerbahçeli idarecilerin şartı ise Arjantinli ünlü golcü Carlos Tevez oldu. Yöneticilerin, “Güiza’ya karşılık Tevez’i istiyoruz. Aradaki farkı karşılamaya hazırız” dedikleri öğrenildi.

Manchester City ise bu beklenmedik atak karşısında Sarı-Lacivertli idarecilerden süre istedi. İngiliz ekibinin Güiza’yı aldıktan sonra en az 15 milyon euro daha talep edeceği ileri sürüldü. Fenerbahçe 2 sezon önce İspanya’da Mallorca formasıyla gol kralı unvanını yakalayan Daniel Güiza için 14 milyon euro bonservis bedeli ödemişti.

Çağrı DAVRAN

Haberin Devamı