Candaş Tolga Işık Al PKK'yı vur FETÖ'ye
HABERİ PAYLAŞ

Al PKK'yı vur FETÖ'ye

Türkiye seferber olmuş devletin içine sızan bir terör örgütüyle (FETÖ) mücadele ederken son 2 günde PKK tarafından düzenlenen terör saldırıları şöyle: Lice: 2 şehit, 2 yaralı. Şırnak: 4 şehit, 9 yaralı. Yüksekova: 7 yaralı. Tunceli: 1 şehit.

PKK dün Mardin Kızıltepe ve Diyarbakır merkezde sivil halkın yoğun olduğu bölgelerde eşzamanlı bombalı saldırı düzenledi.

PKK’ya hâlâ “özgürlük savaşçısı”, “gerilla”, “halk hareketi” filan diyen dangalaklar görsün bunu.

Devlet, halkının canına kast eden içindeki hainleri temizlemekle uğraşıyor. Polis, asker, savcı, hakim kılığına girmiş binlerce “hain” tutuklanmış. Tutuklanmaya da devam ediyor. Millet sokaklara dökülmüş gece gündüz “Bu itler yeniden üremesin, darbe olmasın” diye nöbet tutuyor. PKK da “Fırsat bu fırsat” deyip kan döküyor.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı’nın “Bizim için PKK’nın FETÖ’den farkı yoktur” sözlerini eleştirenlere soruyorum: İhanetse ihanet... Cinayetse cinayet... Hainlikse hainlik... PKK’nın FETÖ’den ne farkı var? Görev kime verildiyse, talimat hangisine geldiyse sahneyi o alıyor.

Göreceksiniz, eli kulağındadır bugün yarın IŞİD de yeniden çıkar meydana. O yüzden terörle mücadele edeceksek eğer önce şurada mutabık kalalım: FETÖ “dini bir cemaat” değil, PKK “özgürlük savaşçısı” değil, IŞİD “Birkaç öfkeli sünni genç” değil. Ne PKK’nın FETÖ’den ne de bunların IŞİD’den bir farkı var.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder