Türkiye (Son Dakika) Alaattin Çakıcı hastanede koğuş bulamayınca geri döndü

Alaattin Çakıcı hastanede koğuş bulamayınca geri döndü

Paylaş
Alaattin Çakıcı hastanede koğuş bulamayınca geri döndü

Bolu F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan Alaattin Çakıcı, geniş güvenlik önlemleri altında İstanbul'daki Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk eoildi. Yaklaşık 1 saat, sivil cezaevi nakil aracı içinde bekletilen Alaattin Çakıcı, hastanede 'hasta mahkum koğuşu' olmadığı için Bolu'ya geri gönderildi

Yeraltı dünyasının tanınan isimlerinden Alaattin Çakıcı, rahatsızlığı nedeniyle bugün 12.00 sıralarında polis ve jandarmanın geniş güvenlik önlemleri altında Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Yaklaşık 1 saat sivil cezaevi nakil aracında bekletilen Çakıcı, hastanede hasta mahkum koğuşu olmadığı için yatışı yapılamadı.

Alaattin Çakıcı cezaevi aracı ile Bolu’daki cezaevine götürülürken onu görmeye gelen ve çevrede toplananların el salladığı görüldü.



'16 FARKLI RAHATSIZLIĞI VAR​'



Alattin Çakıcı’nın cezaevine götürülmesinin ardından gazetecilere açıklama yapan avukatı Gökhan Kılıç, "Alaattin Bey bugün Bolu’dan geldi. Ancak Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hasta koğuşu olmadığı için hastane kabul edemedi. Burada bir koordinizasyonsuzluk var. Tabi bakanlık buraya yazı yazarken yazışmaların daha önce yapılması gerekiyordu. Alaattin bey şimdi tekrar Bolu’ya F tipi cezaevine geri dönüyor. 16 tane çeşitli rahatsızlığı var" şeklinde konuştu.

Alaattin Çakıcı'nın hastaneye kaldırıldı... İşte hastane önü:



Cengiz ÇOBAN / DHA

Haberin Devamı