Türkiye (Son Dakika) Alacağını istemeye gitti, öldürüldü

Alacağını istemeye gitti, öldürüldü

Paylaş
Alacağını istemeye gitti, öldürüldü

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde evli ve 2 çocuk babası 45 yaşındaki Mehmet Berçin, kayınbiraderinin alacağını istemek için gittiği müteahhit Seyfettin Kara ve oğlu Ersan Kara'nın bulunduğu ofiste çıkan kavgada silahla öldürüldü. Seyfettin Kara ve oğlu olayın ardından kaçtı

Çerkezköy’de emlakçı Mehmet Berçin, yapı denetim işleri yapan kayınbiraderinin alacaklarını istemek için müteahhit Seyfettin Kara’nın Cengiz Topel Caddesi’ndeki ofisine gitti.

Seyfettin Kara ve oğlu Ersan Kara’nın bulunduğu ofiste kısa bir süre sonra çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Silah kullanılan kavgada Mehmet Berçin, başına, koluna ve karın boşluğuna aldığı 3 kurşun ile ağır yaralandı.

Seyfettin Kara ve oğlu Ersan kaçarken, silah seslerini duyanların ihbarıyla polis ve 112 Acil Servis ekibi olay yerine geldi. Sağlık görevlileri kalbi duran Mehmet Berçin’i hayata döndürmek için uzun süre çaba göstermesine rağmen başarılı olmadı.

Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Gürcan Kaya’da olay yerine gelerek bilgi aldı. Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından 2 çocuk babası olan Mehmet Berçin’in cesedi otopsi yapılmak için Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis, olay yerinde bulunan silah ile ölen Mehmet Berçin’e ait telefon ve araca el koyarken, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını da incelemeye aldı. Kaçan baba-oğul aranıyor.

Şaban KARDEŞ/ÇERKEZKÖY (Tekirdağ), (DHA)

Haberin Devamı