Magazin Alaçatı'da tek çatı altında

Alaçatı'da tek çatı altında

Paylaş
Alaçatı'da tek çatı altında

Alaçatı'da tek çatı altında

İstanbul'un 7 ayrı mekanı, İzmir'in Çeşme İlçesi'ne bağlı Alaçatı Beldesi'nde aynı yerde hizmet vermeye başladı. Mekanlar için düzenlenen açılış kokteylinde bir yandan midyeli ikramda bulunulurken, diğer tarafta hayırlı olması için lokma döküldü.

Haberin Devamı

Ünlü İtalyan restoranı Mezzaluna, tatil deneyiminin adreslerinde Nars Otel, ithal şarap ve et çeşitleri sunan Şarap Wine Bar, dünyanın çeşitli yörelerinden farklı kumaş ve egzotik tasarımları keyifle buluşturan Yastık, tekstil ve ev aksesuvarları mağazası Haremlique, Leha Alaçatı, Deno, Alaçatı Beldesi'nde yaza merhaba kokteyli ile kapılarını açtı.

Tek çatı altına buluşan mekanlardan Haremlique mağazasının ortakları Banu Yentür, Koç ailesinin gelini Caroline Koç'un yanı sıra eşi Mustafa Koç, annesi Marianne ve babası Herve Giraud, çok sayıda seçkin davetli açılışa katıldı. Yaza merhaba partisinde davetlilere şarap, peynir ve midye ikram edilirken, ‘hayırlı olması’ dileğiyle de lokma döküldü.

Davetlileri mağazanın kapısında karşılayan Caroline Koç ve Banu Yentür üçüncü mağazanın, eylül ayında Beyrut'ta açılacağını belirtti.

Haberin Devamı

DHA