Gündem Alanya'da motosiklette patlama

Alanya'da motosiklette patlama

Paylaş
Alanya'da motosiklette patlama

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde Kleopatra Plajı yanındaki yolda bir motosiklette meydana gelen patlama sonucu 2'si Danimarkalı turist 3 kişi yaralandı.

Bugün saat 15.50'de Kleopatra Plajı yanındaki Atatürk Caddesi'nde, cip ile otomobil arasındaki motosiklette, belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi.

Haberin Devamı

Patlamada 2'si Danimarkalı 3 kişi yaralandı. Motosikletin önündeki ve arkasındaki iki araçta da hasar oluştu. Emniyet Müdürlüğü'ne 200 metre mesafedeki olay yerinin yakınındaki bir otelin restoran ve bar bölümünün camları kırıldı.

Yaralılar ambulanslarla hastanelere götürüldü. Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan, “Arkadaşlar inceliyor. İlk tespitimizin LPG ile bağlantılı bir patlama olduğu yönünde. 2 yabancı ve 1 Türk yaralı var. Motosikletin LPG'li araca arkadan çarpması sonucu olabilir. Yaralılarda ciddi bir şey yok” dedi.

YARALILARIN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Alanya'da Kleopatra Plajı yanında yol üzerinde motosiklette meydana gelen patlama sonucu yaralananların 23 yaşındaki Hüseyin Çoban ile ikisi de Danimarkalı olan 22 yaşındaki Sabrina Woogenes ve 20 yaşındaki Nataşa Reimersa olduğu belirlendi.

Haberin Devamı

Özel Can Hastanesi'nde tedavileri süren yaralılardan Hüseyin Çoban'ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Patlamayla ilgili soruşturma sürüyor.